Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalığın Yakalandığı An
aygroup yazdı:Teşekkürler Bahadır Kardeşim...

Dediğin gibi sevincimiz ortaktır.Lakin küçük balıkları salma konusunda tebrik gerektirecek bir şey yaptığımızı sanmıyorum.

Malumunuz marifet iltifata tabidir.Küçük balıkların salınması ise olağan ve her balıkçının kendi menfaati için yapması gereken bir iştir.

Olağan şeyler için tebrik kabul edemiyoruz...Gulumse

İyi dileklerinize içten teşekkürler..

Sevgiler...
abi alçak gönüllü olmak güzel ama bizim burada söğüt yakınlarında bir baraj var adamların yakaladığı en büyük sazan yarım kilo 9(dokuz çuval)balık yakalamışlar hava atıyolar genç yada çocuk olsa anlayacam 50 yaşında adamlar sen anla artık seni onlarla kıyaslamadım yanlış anlama abi örnek olmak güzel sen güzel bir örneksinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aygroup yazdı:Teşekkürler Bahadır Kardeşim...

Dediğin gibi sevincimiz ortaktır.Lakin küçük balıkları salma konusunda tebrik gerektirecek bir şey yaptığımızı sanmıyorum.

Malumunuz marifet iltifata tabidir.Küçük balıkların salınması ise olağan ve her balıkçının kendi menfaati için yapması gereken bir iştir.

Olağan şeyler için tebrik kabul edemiyoruz...Gulumse

İyi dileklerinize içten teşekkürler..

Sevgiler...

Sizi saygıyla kucaklıyorum76
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
araphüso26 yazdı:abi alçak gönüllü olmak güzel ama bizim burada söğüt yakınlarında bir baraj var adamların yakaladığı en büyük sazan yarım kilo 9(dokuz çuval)balık yakalamışlar hava atıyolar genç yada çocuk olsa anlayacam 50 yaşında adamlar sen anla artık seni onlarla kıyaslamadım yanlış anlama abi örnek olmak güzel sen güzel bir örneksinWink

Anlıyorum Canım Kardeşim...

Herbirimiz hayatımızı yaşarken birçok hatalar yaparak ve bedeller ödeyerek olgunlaşıyoruz..Kimimiz daha erken , kimimiz daha geç....Kimi ise ham olarak ölüp gidiyor...Asla olgunlaşamıyor.

Bence insanların en az , doğadan aldığı kadarını geri vermesi gerektiğini idrak etmesi lazım.Bunun yasaklar veya sirküler ile alakası yok.Kendisinin ve geleceğinin menfaati içi gerekli.

Misal olarak yatırım amaçlı gayrimenkul alıyorsun veya para tasarruf ediyorsun.Gelecek için tabii...Bu da aynı değerde...Ama insanlar bunu göremiyor..

Ne diyelim...

Son balık tutulunca ve son ağaç kesilince anlarlar herhalde...

Selamlar...
Bul
eyvallah abi güzel sözlere ekleyecek başka bir şey yokAlkisinşallah senin konuyuda dağıtmadım bu muhabbetle
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi paylaşım için teşekkürler, eline sağlık AlkisRastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:Ahmet abi paylaşım için teşekkürler, eline sağlık AlkisRastgele 76

Sağolasın Adaşım...

Sevgiler...
Bul
ahmet abi suların bol olması sevindirici haber güzel av dileklerimle rast gele.AlkisSeerf
Bul
paylaşım için teşekkürler inşallah su hep böğle çok olurda balık ve bir çok şey bol bol olur.tekrar tebriklerAlkis
Bul
Ahmet abim bereketli olsun anlatım paylaşım güzel sanki orada gibi hissettim kendimi inşallah daha da güzel balıkçılıklar yaparsın saygılarAlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Ahmet Abicim,
Keyifli ve duyarlı bir av olmuş.
Tebrik ediyorum.Sağlıklar diliyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum