Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalığın Yakalandığı An
Değerli Arkadaşlarım....

Bir yıl boyunca özlemle beklediğimiz Alabalık sezonu açılınca biz de kendimizi o bölgelere attık.Doğrusunu söylemek gerekirse her sene yaptığımız ava kıyasla bu sene çok iyi ve verimli bir sezon geçirdik.

Bunun en başta gelen nedeni suların çok fazla olması idi.Geçen yıllarda Mayıs sonuna kadar av yapma imkanımız olmuyordu.(sular çok azaldığından).Bu sene hala av yapabilme imkanı olması ve daha giremediğimiz bölgelerin bulunması ne demek istediğimi anlatır sanıyorum….

Ayrıca söz konusu bölgelere kimse girmiş mi veya kaç kişi girmiş diye anlamak için bıraktığımız işaretlerin bozulmamış olması da bizi son derece mutlu etti.Galiba bu iş zorlaştıkça rahata alışık insanlar vazgeçiyor…Derin ve akıntısı şiddetli sulara girmek tabii ki tehlikeli oluyor…

Ben ve Arkadaşlarım oldukça fazla miktarda (tabii ki sirküler dahilinde) balık tuttuk.
Her birimiz oldukça fazla miktarda yavru balık serbest bıraktık.Gerçekten mükemmel bir sezon yaşadık.

Çektiğimiz resimlerin tamamını yollamam imkansız olduğu için rastgele seçip göndermeye çalışacağım.

Alttaki resim bir video çekiminden çıkarılmış karelerdir ve tam Alabalığın yakalanış anını göstermektedir…

Sizin de o anı yaşamanız için gönderiyorum….

Sevgiler…

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi süper yav keşke videoyu seyredebilseydik süpersin vallaAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:abi süper yav keşke videoyu seyredebilseydik süpersin vallaAlkis

Sağol Hüsocum...

Valla programda bir tuş var.Basınca böyle kare çıkartıyor.Onu da şu deredeki ışık resmini yollamak için ararken buldum..Videolar çok uzun..İmkan yok gönderilmez.Edit falan yapmak kışa bol vakit olunca inşallah...

Sevgiler...
Bul
inşallah abi inan merakla bekleyecemWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi suların ve doğanın durumuna sizin haberlerinizle çok sevindimGulumse
Bol balık olması çok güzel.Küçük balıkları salmış olmanız ayrıca tebrike değerAlkis
Bol balıklı ve keyifli nic avlarınız olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ahmet abi anlatımından mutluluğun ve heyecanın belli oluyor,doğanın güzelliği suların bolluğu iyi haberler,inşallah ilerleyen yıllardada bu güzel durum devam eder.Alkis
Bul
Ahmet abi ..sularin bol olmasi guzel bir haber..tabii baligin bol olmasida..
paylasim icin tesekkurler..rastgeleSeerf
Bul
kasap100 yazdı:Ahmet abi suların ve doğanın durumuna sizin haberlerinizle çok sevindimGulumse
Bol balık olması çok güzel.Küçük balıkları salmış olmanız ayrıca tebrike değerAlkis
Bol balıklı ve keyifli nic avlarınız olsunAlkisSeerf

Teşekkürler Bahadır Kardeşim...

Dediğin gibi sevincimiz ortaktır.Lakin küçük balıkları salma konusunda tebrik gerektirecek bir şey yaptığımızı sanmıyorum.

Malumunuz marifet iltifata tabidir.Küçük balıkların salınması ise olağan ve her balıkçının kendi menfaati için yapması gereken bir iştir.

Olağan şeyler için tebrik kabul edemiyoruz...Gulumse

İyi dileklerinize içten teşekkürler..

Sevgiler...
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi anlatımından mutluluğun ve heyecanın belli oluyor,doğanın güzelliği suların bolluğu iyi haberler,inşallah ilerleyen yıllardada bu güzel durum devam eder.Alkis

Sağolasın Nihat Kadeşim...

Senin , benim duygularımı geçekten anlayabildiğine inanıyorum...

Doğadaki bu durumun devam etmesi ise Allaha kalmış...Bizde inşallah diyoruz...

Sevgiler...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi ..sularin bol olmasi guzel bir haber..tabii baligin bol olmasida..
paylasim icin tesekkurler..rastgeleSeerf

Teşekkürler Faruk Bey...

Size de rastgele....

Sevgiler....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  alabalığın hası buuu orhanbekci 8 2,352 11-09-2006, 00:53
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi