Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Albatros-gr yazdı:olabilir....her sey denemek ile anlasilabiliyor..
uclu bir firdondu ile..birinin misinesini daha kisa bagliyacaksin ki digerine karismasin..fakat problem..atarken nasil olur?
Evet tekneden biraz daha rahat olur, kıyıdan 3 lü iğneler sorun çıkarabilir. ama yinede bir gün kıyıdan deniz kenarında denemek gerek.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
balıkoltası yazdı:Evet tekneden biraz daha rahat olur, kıyıdan 3 lü iğneler sorun çıkarabilir. ama yinede bir gün kıyıdan deniz kenarında denemek gerek.
bunu bir dene Birol...
ben de merak ediyorum..neticeyi
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sahte yem raporlarına çok güzel bir tanesini daha eklenmiş . Öncelikle rapor ve balıklar için teşekkürler.Sonuç için ise tebrikler

Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Faruk abi, güzel av yapmışsın tebrik ederim

.
Sana bir sorum birde tavsiyem olacak;
Bu hanos balığı 2 sene önce gökçeadada oltama fazlası ile takıldı ama tanımadığım için itina ile çıkarılıp denize geri gönderildi. Bu balık yeniyormu?
Tavsiyeme gelecek olursak (tabiki kıyı avcısı olarak sizlerin yanınızda tecrübem yok sayılacak kadar az olsada deneyim ve gözlemlerim doğrultusunda) kullanacağın rapalalarda küçük bir parçada olsa kırmızı renk olması avantajın olacaktır diye düşünüyorum. Hatda kırmızı renk taşımayan ve iş yapmayan rapalalarının kafa altlarına oje veya seramik (CD) kalemiyle kırmızı renk atıp tekrar dene derim.
Rast gelsin.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun faruk abi her iki rapalanında çalışması sana zevk vermiş afiyet şeker olsun rstgele

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Farukcum,
Tebriklerim gönülden...
Ne olursa olsun nevaleyi doğrultuyorsun.
Ne hava dinliyorsun ne yorgunluk.
Keşke bende yapabilsem.
Orhan Abiyle sana gıpta ediyorum valla.Afiyetler olsun.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
18-06-2009, 10:00
(Son Düzenleme: 18-06-2009, 10:17, Düzenleyen: Salih Reis.)
Farik abicim süpersin
ismimi görünce şaşırdım sonradan anladım
güzel paylaşımın için teşekkür ederim.
bu arada benim önerdiğim 10 TL. civarı, youzuri ler 20 TL. civarı
fiyatı da dikkate alırsak 2 kat fazla yakalamış değil mi
Türkiye den kucak dolusu sevgiler,
gönlündeki balık oltana rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 116
Konuları: 5
tebrikler Faruk abi.Sahte balıkla güzel iş çıkarmışsınız, elinize sağlık,afiyet olsun.Avınız bereketli olsun. Devamında daha iyilerine inşallah
Yorumları: 759
Konuları: 28
az olsun temız olsun gaye ıyotun havasını ıcımıze cekmek ellerınıze sağlık
Yorumları: 2,905
Konuları: 44