Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birol-Salih Reis...Yaristilar
Bu gun saat 17:30 da Imaret`te sirtiye basladim..Hava tahminleri ,havanin bozacagini soyledigi icin fazla uzaklasmadim.Denizde firtina oncesi olan bir sakinlik vardi.Hava bulutluydu.Iste dedim simdi Birol`un(balikoltasi) boyle havalarda tavsiye ettigi rapalayi denemenin tam zamani.Rapala kutumu actigimda,Salih`in tavsiye ettigi rapalanin da uzerinde sari oldugunu gordum.Ikisi ile ava basladim.71
Balikilar bir birine -bir digerine vuruyordu.Bazilarini tekneye aliyor,bazilari getirirken guzel tutulmadigindan kaciyorduRolleyes.Tekneme 5 balik almis olabilirim,fakat cok balik vurdu,kacan daha cok olduSnifsinf.Bu durumdan sikayetci degilim,cunku kacan baliklar ,olumcul yara almadiklari icin yasayacaklardi..Saat 19;30 olmustu ki hava poyrazdan patlak verdi,durum boyle olunca dogru limana ciktim.
Birol ve Salih Reis`in tavsiye ettigi rapalalar ESIT bir sekilde acaip calismisti...Yarismanin neticesi:BERABERLIK

tesekkurler Birol...Seerf
tesekkurler Salih ReisSeerf
Birol`un rapala:yozuri
Salih reis rapala:River2sea..target 90su hd13

FOTO1:Limandan cikarken hava
FOTO2:Birol`un rapalasi..siftah suya girecek
FOTO3:Cesaretli hanos
FOTO4:Yarisan rapalalar
FOTO5:Firtina oncesi sessizlik
FOTO6:Tekneye alinan baliklar...4 sinagrit,1 melanur

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk,ortada beş balık var nasıl eşitlik oluyoSiyirdim(hanos sayılmıyor)akşam tavalığı lezzetli balıklarla çıkarmışsınAlkisafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,ortada beş balık var nasıl eşitlik oluyoSiyirdim(hanos sayılmıyor)akşam tavalığı lezzetli balıklarla çıkarmışsınAlkisafiyet olsunSeerf
abi tutulan baliklar...bir cok hanos var..(denize iade edildi)..alinan vuruslar,getirirken kacan baliklar..
bunlarin hepsi iki rapalaya da esit sekilde oldu...
ondan esitlik var diyorum
tesekkurler...Seerf
Bul
vaybe balıklar cok yakışıklı ya maşallah elerine saglık abilerin.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Faruk abi tebrikler.Alkis
Hem sahte balıkları denemişsin hem de güzel tavalıkları çıkarmışsın.
Sahte balıkların marka modelleri nedir?Sarılı olan yozuri sanırım.
Hafta arasını da pas geçmeden güzel avcılık olmuş.Afiyet olsun, rastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:abi tutulan baliklar...bir cok hanos var..(denize iade edildi)..alinan vuruslar,getirirken kacan baliklar..
bunlarin hepsi iki rapalaya da esit sekilde oldu...
ondan esitlik var diyorum
tesekkurler...Seerf
Benim söylediğim işin şakası tabikiHappykullandığın rapalalar kapalı havalarda iş yapacak olması sevindiriciAlkis
Bornova - izmir
Bul
kısa günün karı diye buna denir.faruk abim ellerine saglık.afiyet olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Sonunda sarı rapalayı havasında denemişsiniz Faruk Bey. Tavsiye ettiğim modelin çalışmasına çok sevindimGulumse 9 cm. inide yanınızda bulundurun derim.
crystal minnowlar gerçekten inanılmaz etkili. benim mayıs ayındaki gece avlarımda sarıdan çok daha iyi çalışan bir modelim daha vardı. crystal minnow halografik red head.(GHRH) en alt resimde sağ altta.
Aslında en güzeli çantada birkaç renk bulunması.
aşağıdaki resimlerdeki modelleride çantanızda mutlaka bulundurun.
turuncu rapala x-rap de tam bir sinarit avcısıymış, kullananlar öyle diyor.
ayrıca canlı yemle gezseniz bu sinaritlerin babalarıda gelebilirler oltanıza belki.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tropheus yazdı:vaybe balıklar cok yakışıklı ya maşallah elerine saglık abilerin.

u_boy yazdı:kısa günün karı diye buna denir.faruk abim ellerine saglık.afiyet olsun..
Sedat....Umit...
tesekkur ederim,sizlerede rastgeleSeerf
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi tebrikler.Alkis
Hem sahte balıkları denemişsin hem de güzel tavalıkları çıkarmışsın.
Sahte balıkların marka modelleri nedir?Sarılı olan yozuri sanırım.
Hafta arasını da pas geçmeden güzel avcılık olmuş.Afiyet olsun, rastgeleAlkisSeerf
tesekkurler Bahadir..
BIROL`un rapalasi,tahmin ettigin gibi yozuri(diger detaylarini Birol verir,aradim -bulamadim)
SALIH`in rapalasi,River2Sea...target 90 su hd13
sizlerede rastgeleSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,092 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  14-9-09 büyük reis ve levrekci lüferleri LeVrEkCi 47 6,965 17-09-2009, 22:18
Son Yorum: Zıpkıncı
  Ozan ve Birol'dan Boğaziçi'nin Çinekopları-20 balıkoltası 40 6,057 18-01-2009, 21:02
Son Yorum: balıkoltası
  büyük reis 23-24\07\2008 levrek avı LeVrEkCi 32 5,329 10-08-2008, 12:56
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi