Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::06.06.09 yalovadan çinekoplar::..
bugün yine akşam üstünü bulmadan öğlende gittim balıklar geçen gün vurduğu saatte vurmaya başladılar atçek ağırlıksız rapalayla zevkli oluyor herkese rasgele..
takımConfusedhimano hyperlop spin kamış,shimano catana makine,0,20 sistar misine,maria fake bait yozuri pins minnow ve aklar kaşık.
resimler:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
şu spin kamışla av bencede çok zevkli gibime geliyor en kısa zamanda alıp deneyeceğim beni merada fenere çıkıp oradan sağa sola atıp duracağım.
osman bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
osman kardeşim tebriklerAlkis çok güzel av olmuş.
Bul
Tebrikler Osman. Güzel ve keyifli bir av olmuş. Balıkta oralarda iken boş durma çalış derim Smile ÖSSyide unutma tabii Bobo
Yanlız kurşunsuz avda orta iğneleri çıkarmana gerek yok.
Rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu spin kamışla av bencede çok zevkli gibime geliyor en kısa zamanda alıp deneyeceğim beni merada fenere çıkıp oradan sağa sola atıp duracağım.

abi çok zevkli bide levrek filan kaptırırsan değme keyfine rasgele...
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman bereketli olsun.Gene çok güzel balıklar almışsın.TebriklerAlkis
Aynı takımdan kullanıyorum.Gerçekten güzel seçim.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

LeVrEkCi yazdı:şu spin kamışla av bencede çok zevkli gibime geliyor en kısa zamanda alıp deneyeceğim beni merada fenere çıkıp oradan sağa sola atıp duracağım.

Nihat'ım aman sağa sola derken dikkatli atSiyirdimAt-çek levrekçisi yapacağız seni deSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Osman. Güzel ve keyifli bir av olmuş. Balıkta oralarda iken boş durma çalış derim Smile ÖSSyide unutma tabii Bobo
Yanlız kurşunsuz avda orta iğneleri çıkarmana gerek yok.
Rastgele.

artık bıraktım ders çalışmayı abi bundan sora artık çalışılmaz zaten Smile dolaşma oluyor abi orata iğne varken bide çinekop genelde arkadan saldırırdiye düşünüyorum..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:abi çok zevkli bide levrek filan kaptırırsan değme keyfine rasgele...
geçen tuttuğumu fenerin 20 metre yanından tuttum tekneyle yani fenerden at çekle balık kesin alırım hele levrek çokda güzel olur Gulumse

kasap100 yazdı:Osman bereketli olsun.Gene çok güzel balıklar almışsın.TebriklerAlkis
Aynı takımdan kullanıyorum.Gerçekten güzel seçim.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Nihat'ım aman sağa sola derken dikkatli atSiyirdimAt-çek levrekçisi yapacağız seni deSmile
olsun levrekciliğin her türlüsü güzel Gulumseat çek levrekcisi HappyHappy
Bul
bu spin kamışların daha ucuzları yokmu yaww bi baktım shimanolar 130 dan yukarı dogru gidiyor.
yok devamlı kullansam alayımda çok sık kullanacagım bişey değil birde bunlara büyük makine takılmaz heralde makinede almak lazım.
Bul
kasap100 yazdı:Osman bereketli olsun.Gene çok güzel balıklar almışsın.TebriklerAlkis

abi teşekkür ederim takım orta sınıf benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan çinekoplar.. tomy77 42 5,599 30-05-2009, 12:51
Son Yorum: tomy77
  Çİnekoplar Maltepede ahmet-besiktepe 21 3,723 20-05-2008, 18:55
Son Yorum: robinson987
  İlk çinekoplar balıkoltası 10 2,583 21-10-2006, 02:54
Son Yorum: than58
  19/10/2006 çinekoplar LeVrEkCi 9 2,408 19-10-2006, 18:27