Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Altancım balıklar süper tebrikler,
bu arada kaya barbunu dediğin LAPİN bilgin olsun
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Ahtapot yazdı:Sevgili Altan,
güzel bir av gecirmissin, tebrikler. Bütün avlarin böyle bereketli olsun.
Kaya barbunu dedigin balik besinci resimde görülense, ben bu baligi ISKAROZ adiyla taniyorum. Belki de yöresel olarak farkli isimler veriliyordur bu baliga. Derisi cok sert olmakla birlikte, özellikle izgarasi cok lezzetli olur.
Baligin ismi konusunda daha tecrübeli ustalardan muhakkak baska bilgiler de gelecektir.
Turnalari (ki burada da isim konusunda farkli yorumlar var) nasil pisirdigini kisaca yazarsan sevinirim. Türkiye'de avlandigimda zman zaman benim de yakaladigim oluyor. Fakat itiraf edeyim ki, simdiye dek cok istahla yedigim bir yemegini yapmayi beceremedim. Belki senin güzel bir receten vardir.
Berlin'den sevgilerle
merhaba tarık abi kaya barbunu yöresel bir isim ISKAROZ gerçek adıdır balığın evet ızgarası harika oluyor
Turnaların asıl ismide bildiğim kadarıyla BARAKÜDA baraküdayı dilim dilim yapıp tavada az yağda bişirmenizi tavsiye ederim çok leziz bir balıktırbunun haricinde diger pişirme yöntemleri pek tutmuyor çünkü resimde göründüğünden kalın ve etli bir balık
saygılar
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Salih Reis yazdı:Altancım balıklar süper tebrikler,
bu arada kaya barbunu dediğin LAPİN bilgin olsun ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
hayır lapin değil
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Bereketli olsun balıklar çok güzel...
Emrah77
YALOVA
Bize zor kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...