Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Dönüş 2 (Silifke)
Bu hafta sonu arkadaşlarım orhan,ali ve hüseyin ile birlikte geçen haftaki meramıza gittik. Akşam saat:16,30 gibi meraya girdik akşam suyunda birkaç turna aldık, hava karardığında karagöz ve sarıgözler gelmeye başladı ve arada bir tane 500 gr kadar kaya barbunu yakaladım.(Kırmızı gözlü olan balık) sabah hava aydınlanırken yine birkaç parça turna aldım ve toplamda 6-7 parça turna 1 parça kaya barbunu 4-5 parça sarıgöz ve karagöz 1 adet müren aldım. Bu hafta lagos alamadık hiç vurmadıda tüm akdenizin başındaki kurbağa balığı belası bizim başımızdada var çelik teli bile zili çaldırmadan kesmeyi başaran bu balık sağlam takım bırakmadı bende. Güzel bir günün sonunda nasibimi almış ve bu haftalık bukadar deyip geri geldik.
Turnaları rapala ile aldım at çek yaparak hava kararırken ve aydınlanırken, Kaya barbununu karides ile aldım sarıgöz ve karagözleride karides ile aldım. Takım; tek kanca hafif (5gr) kurşun el oltası. Müreni sübye ile aldım lağosa atmıştım müren geldi. takım; 100 lük misina kalın kanca 50 gr kurşun el takımı.

Günün Sözü : Ben tuttum Allah arttırsın dostlarım benden fazla yakalasın

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Balonlar buralardada başımızı ağrıtmaya başladılar,çelik telide kesiyorsa yapacak fazla birşey yok demekkiHadiordanturnalar,barbunda iyiymiş,bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Altan bir geldin, pir geldin tebriklerAlkisGüzel iskarmozlar(deniz turnası). Doyurucu olmuş. At-çek'de hangi sahte balığı kullandın?Özelliklerini yazarsan faydalı olur.Bu mevsimde oldukça fazla ve hemen hemen her bölgede var.Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Altan guzel bir av olmus...bereketli ve afiyet olsunSeerf
bizim buralarda daha balon gozukmedi,fakat bu gidisle coka varmaz gelirlerSnifsinf
Bul
çok güzel bir av yapmışsın altan abi,bereketli olsun.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Altan tebrikler turnalar güzelmiş,AlkisAlkis balon balığı çelik teli demi kopartıyorlar bunlar nasıl bir cinsmiş böyle yaa..Hi

Not: turnaları aldığın kaşığın resmini eklermisin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
altan neredesin görev yerin çanakkalemi benmi kaçırdım yaww kafam karıştı Gulumse
bereketli olsun harika av yapmışsın afiyet olsun.Alkis
Bul
Nihat abi görev yerim silifke memleket çanakkale Smile

Bu rapala balıkları tuttuğum rapala üzerindeki kesikler turnaların marifeti, kalemi boyut için koydum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
altan ustad eline saglık güzel bir av olmus.afiyet olsun Alkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Bereketli olsun.
Sağlıklı günler diliyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular