Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ustalarımdan bilgi almak istıyorum
fikret abi dedigin oje işini dün harun 77 le beraber oltalara uyguladık saglıklı gözüküyor tekrar bılgılerın için sagol abii..AlkisAlkis
Bul
Kamış Ne kadar Kaliteli Olursa Olsun Fuji Fincanlarla Uçlarla Değiştiriyorum. Porselen uç kullanıyorum cok memnunum Zaten Her Balıktan Geldiğim Zaman İski Bir Diş Fırcasıyla Temizliyorum. Fincan Çizilmelerinde Takım Patlatır Dikkat Bilginize
Bul
FuRkAn * yazdı:Kamış Ne kadar Kaliteli Olursa Olsun Fuji Fincanlarla Uçlarla Değiştiriyorum. Porselen uç kullanıyorum cok memnunum Zaten Her Balıktan Geldiğim Zaman İski Bir Diş Fırcasıyla Temizliyorum. Fincan Çizilmelerinde Takım Patlatır Dikkat Bilginize

arkadaşım orjinal fujiyi nerden temin ediyorsun acaba?
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
turna yazdı:Pekala misinaya zarar vermiyormu,?Güneşten kavlama yaparsa misinaya zarar verebilir gibi geliyor bana.Yoksa güzel fikir.
mısıneye zarar vermıyor nedenı cunku ıcındekı plastığı boyamıyorsun sade metal kısımları mısıne halkanın ıcınden gıdıp gelıyuor boyanan kısma değmıyor zaten ojeleme yaparken aradakı mısıneyı cıkartın
Bul
Büyük Balık Malzemesi Satılan Yerlerden Sipariş Vererek kköyden
Bul
atilla kromdan paslanmaz içide fincan olan halkalar var oltama değer diyorsan birkereye mahsus onları almanı öneririm Gulumse
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi güzel dıyonda kromunu cok aradım yok bıldıgın biyer varsa yada adresi iyi olur saygılar abi
Bul
FuRkAn * yazdı:Büyük Balık Malzemesi Satılan Yerlerden Sipariş Vererek kköyden

türkiyede gerçek fuji halka yokta onun için merak ettim en kalitellleri cengiz balıkçılıkta olduğunu biliyorum kalın porselenli heralde onlardan bahsediyorsun
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
atilla206 yazdı:kamil abi güzel dıyonda kromunu cok aradım yok bıldıgın biyer varsa yada adresi iyi olur saygılar abi

atilla abi erakn abiye git kaliteleri varmış de onlardan takalım de ben getirtirdim en iylerinden onlar iyi..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:türkiyede gerçek fuji halka yokta onun için merak ettim en kalitellleri cengiz balıkçılıkta olduğunu biliyorum kalın porselenli heralde onlardan bahsediyorsun

evet onlarla idare ediyoruz yeterli çizik fincandan iyidir abicim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgi verebiliirmisiniz acaba? DoğduAli 8 1,562 29-11-2014, 16:56
Son Yorum: DoğduAli
  Almak İstedigim tekne modeli. acemi dalgıç 11 3,187 11-03-2012, 22:36
Son Yorum: acemi dalgıç
  bilgi istiyorum.. kaya 17 2,811 03-04-2010, 11:04
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi