Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgi verebiliirmisiniz acaba?
Merhabalar ustalar abiler. ben yeni üye oldum bu işe gerçekten gönül vermek istiyorum. bir olta takımı aldım sizin düşünceleriniz nelerdir öğrenebilirmiyim acaba? ilk kez başlıyorum ilk oltam başlangıç için uygunmudur sizce? öğrenci işi ucuz bi set fikriniz varmı? şimdiden çok teşekkür ederim.
aldığım takım:Mobydick FX-210B Combo Olta Seti
link veremiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama kliksa.com dan aldım. ordan bakabilirseniz yardımcı olmanızı isterim.
Bul
ali aramıza hoşgeldin.
moralini bozmak istemem ama o aldığın takım pek işine yaramaz.ancak tekneden istavrit tutmak için iş yapar.kıyıdan uzağa atamazsın,ağır kurşun atamazsın.
biraz daha bütçe ayırabilirsen kıyı için iş yapar bir takım yapabilirsin.rastgele.
Bul
eyvallah abi anladım ben Smile öğrenci olunca bütçe sıkıntı oluyor işte inşallah bi şeyler denk gelir kıyıdan yapacak bi şey yok artık aldık bi kere teşekkürler.
Bul
ali ailemize hoş geldin Alkis almışın birkere bu kışı çıkar idare et seneya yaza güzel bir set alırsın rast geleAlkis
Bul
Ali hayırlı olsun
Sitemize hoşgeldin
Bul
teşekkür ederim çok sağolun değerli ustalar,öğrenci olunca ucuzuna kaçalım derken pek iç açıcı bir şey alamamışım sanırım.. İnşallah bir şeyler tutabilirimde hevesim kırılmaz. tekrardan karşılamanız ve cevaplarınız için teşekkür ederim herkese rast gele..
Bul
Aramıza hoşgeldin Ali,aldığın olta takımıyla bir süre balık yakalama tecrübeni ilerletirsin.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
DoğduAli yazdı:teşekkür ederim çok sağolun değerli ustalar,öğrenci olunca ucuzuna kaçalım derken pek iç açıcı bir şey alamamışım sanırım.. İnşallah bir şeyler tutabilirimde hevesim kırılmaz. tekrardan karşılamanız ve cevaplarınız için teşekkür ederim herkese rast gele..

ali raporlarını bekliyoruz haberin olsun rast gele.Alkis76
Bul
teşekkürler orhan abi,daha elime ulaşmadı olta internetten aldım abi bi gelsinde hele koşa koşa gitcem denize Smile raporumu da bildiririm ilk denemeden sonra Smile eyvallah fikret abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgi istiyorum.. kaya 17 2,809 03-04-2010, 11:04
Son Yorum: fotokopici
  büyükçekmece de kıyıdan avlanan arkadaslar var mı durum nedir acaba? cuneyt 16 5,066 11-03-2010, 22:23
Son Yorum: cuneyt
  ustalarımdan bilgi almak istıyorum atilla206 30 5,631 29-05-2009, 11:57
Son Yorum: tomy77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi