Yorumları: 6
Konuları: 1
Merhabalar ustalar abiler. ben yeni üye oldum bu işe gerçekten gönül vermek istiyorum. bir olta takımı aldım sizin düşünceleriniz nelerdir öğrenebilirmiyim acaba? ilk kez başlıyorum ilk oltam başlangıç için uygunmudur sizce? öğrenci işi ucuz bi set fikriniz varmı? şimdiden çok teşekkür ederim.
aldığım takım:Mobydick FX-210B Combo Olta Seti
link veremiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama kliksa.com dan aldım. ordan bakabilirseniz yardımcı olmanızı isterim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ali aramıza hoşgeldin.
moralini bozmak istemem ama o aldığın takım pek işine yaramaz.ancak tekneden istavrit tutmak için iş yapar.kıyıdan uzağa atamazsın,ağır kurşun atamazsın.
biraz daha bütçe ayırabilirsen kıyı için iş yapar bir takım yapabilirsin.rastgele.
eyvallah abi anladım ben

öğrenci olunca bütçe sıkıntı oluyor işte inşallah bi şeyler denk gelir kıyıdan yapacak bi şey yok artık aldık bi kere teşekkürler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ali ailemize hoş geldin
almışın birkere bu kışı çıkar idare et seneya yaza güzel bir set alırsın rast gele
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
Ali hayırlı olsun
Sitemize hoşgeldin
teşekkür ederim çok sağolun değerli ustalar,öğrenci olunca ucuzuna kaçalım derken pek iç açıcı bir şey alamamışım sanırım.. İnşallah bir şeyler tutabilirimde hevesim kırılmaz. tekrardan karşılamanız ve cevaplarınız için teşekkür ederim herkese rast gele..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Ali,aldığın olta takımıyla bir süre balık yakalama tecrübeni ilerletirsin.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
DoğduAli yazdı:teşekkür ederim çok sağolun değerli ustalar,öğrenci olunca ucuzuna kaçalım derken pek iç açıcı bir şey alamamışım sanırım.. İnşallah bir şeyler tutabilirimde hevesim kırılmaz. tekrardan karşılamanız ve cevaplarınız için teşekkür ederim herkese rast gele..
ali raporlarını bekliyoruz haberin olsun rast gele.
teşekkürler orhan abi,daha elime ulaşmadı olta internetten aldım abi bi gelsinde hele koşa koşa gitcem denize

raporumu da bildiririm ilk denemeden sonra

eyvallah fikret abi