Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ustalarımdan bilgi almak istıyorum
hersene kamışin halkalarını degiştirmekten bıktım bunu bi cözümü varmı bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden sagolun..
Bul
atilla ben halkalara bayanların kullandağı ojeden sürüyorum paslanma ve küflenme derdinden kurtuldum.Smile
Bul
abi güzel bi fikir verdigin bilgi için tesekür ederim denicem sagol abiiiiii
Bul
bucalıfikret yazdı:atilla ben halkalara bayanların kullandağı ojeden sürüyorum paslanma ve küflenme derdinden kurtuldum.Smile
sagolasin Fikret bende uygulayacagim
Bul
bucalıfikret yazdı:atilla ben halkalara bayanların kullandağı ojeden sürüyorum paslanma ve küflenme derdinden kurtuldum.Smile
fıkret paylasım ıcın tesekkurler denıyeceğım ben her balıktan gelınce cesmenın altına tutuyorum sonradanda kuruluyorum
Bul
valla fikret abi keşke şu yazdıklarını daha önce bilseydim.benim halkalarda pas tutmuş.hatta kamışın son parçası yani ucu geçen hafta kırıldı.astarı yüzünden pahalıya gelir diye yeni bir tane almak lazım gibi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
fikret abi biraz düşündümde dedigin fikir cok mantıklı metalle havanın ilgisini kesiyoruz tebrikler tekrar..AlkisAlkis
Bul
SerenaY66 yazdı:valla fikret abi keşke şu yazdıklarını daha önce bilseydim.benim halkalarda pas tutmuş.hatta kamışın son parçası yani ucu geçen hafta kırıldı.astarı yüzünden pahalıya gelir diye yeni bir tane almak lazım gibi.

ılker o kırılan ucu değıstırebılıyorsun oltacıya gıt yaparlar halkalarınıda değıstırırsın sonra bı oje seklı doğru balığa Gulumse
eğer kamısın değerlıyse yenı almaya gerek yok sen genede fıyatını sor ıstersen
Bul
Pekala misinaya zarar vermiyormu,?Güneşten kavlama yaparsa misinaya zarar verebilir gibi geliyor bana.Yoksa güzel fikir.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
fiko abi güzel fikir gerçekten bende takımları temizledikten sonra ojeleyim biraz
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgi verebiliirmisiniz acaba? DoğduAli 8 1,561 29-11-2014, 16:56
Son Yorum: DoğduAli
  Almak İstedigim tekne modeli. acemi dalgıç 11 3,184 11-03-2012, 22:36
Son Yorum: acemi dalgıç
  bilgi istiyorum.. kaya 17 2,810 03-04-2010, 11:04
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi