Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1-2-3 Mayıs Balıkdamı-İlyaspaşa Turna ve Kefal avı
s.a. bende o hafta boştum.ama ankara da hava bir açıyor bir bozuluyordu.açıkcası balığa gideyimmi gitmeyeyimmi diye tereddüt ettim.

hüseyin abi burası çakmak köyümü. eğer orası ise gelebilirdim.bana 100 km falan.bende pazar günü piknik amaçlı ayaş çanıllı göletine gittim.ben değil ama bizim damat 45 cmlik bir tane turna yakadı.
acemi o idi ama ben oldum galiba.
bu arada hüseyin abi ve ahmet abi fotoğrflar çok güzel.videoları izleyemiyorum.selamlar.rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:s.a. bende o hafta boştum.ama ankara da hava bir açıyor bir bozuluyordu.açıkcası balığa gideyimmi gitmeyeyimmi diye tereddüt ettim.

hüseyin abi burası çakmak köyümü. eğer orası ise gelebilirdim.bana 100 km falan.bende pazar günü piknik amaçlı ayaş çanıllı göletine gittim.ben değil ama bizim damat 45 cmlik bir tane turna yakadı.
acemi o idi ama ben oldum galiba.
bu arada hüseyin abi ve ahmet abi fotoğrflar çok güzel.videoları izleyemiyorum.selamlar.rastgele.

a.s. ilker aslında hava kapalı olmasına rağmen bizde yola çıktık ama o kadarda kötü değildi hafif bir yağmur geçti o kadar, Evet burası aslında çakmak ky.ne yakın hatta sana biraz daha yakın diyebilirim, sağlık olsun aslında gelebilseydin bu taraflara iyi olurdu hem seninlede tanışmış olurduk inşallah birdahaki sefere diyelim..

Demekki acemi senmi oluyorsun şimdi yokya onunkisi bence acemi şansıSiyirdim

İlkerim çok teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kasap100 yazdı:Tum ekibi kutlarimAlkisIste muhabbet dostluk keyifAlkisAlkisAlkisBu arada ayin ascisi belli olduSiyirdimAfiyetler olsunSeerf

Teşekkür ederim bahadır sağolasın, evet muhabbet ve keyifimize diyecek yok..

Ayın ahçısı yarışmasına eklesemmiki başkanı..Happy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
[quote=Uzun_ahmet]Köksal sağolasın naylonun tabiki çok faydası var, hem yağmurdan hemde soğuk ve rüzgara karşı..
Canlı balık denemelerimiz için önce yemlik küçük balık tutmamız gerekirki buda çok zor oluyor o yüzden ufak balık tutmaya uğraşmıyoruz kaşık sallarken..

Abi yemlik ağlar var 5 metreye kadar yasal ben aldım.Kullanmak nasip olmadı henüz ama gerektiğinde kullanacağım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
sayın balıkçılarım azımın suyu aktı valla ne güzel kareler elinize sağlık.
Bul
Keyifin böylesini ancak Amatör Balıkçı'lar yaşıyor herhalde.
Fakat mantarlı yemek tam bir profösyonel işi tebrikler. Taa buralardan ağzımız sulandı.Hemde tok karnına.Allah muhabbetinizi artırsın.Tebrikler.
Ah birde bol balık olsa!......
Bul
maşallah abi balık olmasada keyfinize diyecek yok yani.Alkis
Bul
Köksal yazdı:[quote=Uzun_ahmet]Köksal sağolasın naylonun tabiki çok faydası var, hem yağmurdan hemde soğuk ve rüzgara karşı..
Canlı balık denemelerimiz için önce yemlik küçük balık tutmamız gerekirki buda çok zor oluyor o yüzden ufak balık tutmaya uğraşmıyoruz kaşık sallarken..

Abi yemlik ağlar var 5 metreye kadar yasal ben aldım.Kullanmak nasip olmadı henüz ama gerektiğinde kullanacağım.

Köksal bizdede var yemlik ağ fakat girmiyor yemlik balık görüyor heralde..Snifsinf
fotokopici yazdı:sayın balıkçılarım azımın suyu aktı valla ne güzel kareler elinize sağlık.

Ne demek erol abi seninlede gideceğiz bakalım daha, ayni kareleri yine yakalarız..
yycolak yazdı:Keyifin böylesini ancak Amatör Balıkçı'lar yaşıyor herhalde.
Fakat mantarlı yemek tam bir profösyonel işi tebrikler. Taa buralardan ağzımız sulandı.Hemde tok karnına.Allah muhabbetinizi artırsın.Tebrikler.
Ah birde bol balık olsa!......

Eyvallah yalçın abi çok canın çektiyse ekmeğini bandır kimse görmezSiyirdimHappy

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  21.01.2017 tahsinmersin 12 Kefal tahsinmersin 15 1,184 26-02-2017, 21:54
Son Yorum: tahsinmersin
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,474 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  Turna Avı tedirgin SaZaN 11 1,774 02-11-2013, 20:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Turna avi 20.10.2013 kovboy 8 1,691 02-11-2013, 02:41
Son Yorum: Cihan Deniz
  2013 bayramında kasna ve turna avlarımız muratcoskun 9 1,938 13-09-2013, 20:49
Son Yorum: muratcoskun
  Turna avi kovboy 12 2,523 02-09-2013, 21:41
Son Yorum: turna
  TURNA avından canlı yayın. muratcoskun 10 2,389 25-06-2013, 22:55
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  09.12.12 turna sezonu finali sciftcan 17 2,600 13-12-2012, 16:20
Son Yorum: Albatros-gr
  TURNA ŞOV (Videolu) 20.10.2012 maxtar 28 3,846 28-10-2012, 13:02
Son Yorum: Albatros-gr
  14 Ekim Turna Avı rusan 19 2,368 26-10-2012, 20:48
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü: