Yorumları: 5,855
Konuları: 245
s.a. bende o hafta boştum.ama ankara da hava bir açıyor bir bozuluyordu.açıkcası balığa gideyimmi gitmeyeyimmi diye tereddüt ettim.
hüseyin abi burası çakmak köyümü. eğer orası ise gelebilirdim.bana 100 km falan.bende pazar günü piknik amaçlı ayaş çanıllı göletine gittim.ben değil ama bizim damat 45 cmlik bir tane turna yakadı.
acemi o idi ama ben oldum galiba.
bu arada hüseyin abi ve ahmet abi fotoğrflar çok güzel.videoları izleyemiyorum.selamlar.rastgele.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
SerenaY66 yazdı:s.a. bende o hafta boştum.ama ankara da hava bir açıyor bir bozuluyordu.açıkcası balığa gideyimmi gitmeyeyimmi diye tereddüt ettim.
hüseyin abi burası çakmak köyümü. eğer orası ise gelebilirdim.bana 100 km falan.bende pazar günü piknik amaçlı ayaş çanıllı göletine gittim.ben değil ama bizim damat 45 cmlik bir tane turna yakadı.
acemi o idi ama ben oldum galiba.
bu arada hüseyin abi ve ahmet abi fotoğrflar çok güzel.videoları izleyemiyorum.selamlar.rastgele.
a.s. ilker aslında hava kapalı olmasına rağmen bizde yola çıktık ama o kadarda kötü değildi hafif bir yağmur geçti o kadar, Evet burası aslında çakmak ky.ne yakın hatta sana biraz daha yakın diyebilirim, sağlık olsun aslında gelebilseydin bu taraflara iyi olurdu hem seninlede tanışmış olurduk inşallah birdahaki sefere diyelim..
Demekki acemi senmi oluyorsun şimdi yokya onunkisi bence acemi şansı
İlkerim çok teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
[quote=Uzun_ahmet]Köksal sağolasın naylonun tabiki çok faydası var, hem yağmurdan hemde soğuk ve rüzgara karşı..
Canlı balık denemelerimiz için önce yemlik küçük balık tutmamız gerekirki buda çok zor oluyor o yüzden ufak balık tutmaya uğraşmıyoruz kaşık sallarken..
Abi yemlik ağlar var 5 metreye kadar yasal ben aldım.Kullanmak nasip olmadı henüz ama gerektiğinde kullanacağım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
sayın balıkçılarım azımın suyu aktı valla ne güzel kareler elinize sağlık.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Keyifin böylesini ancak Amatör Balıkçı'lar yaşıyor herhalde.
Fakat mantarlı yemek tam bir profösyonel işi tebrikler. Taa buralardan ağzımız sulandı.Hemde tok karnına.Allah muhabbetinizi artırsın.Tebrikler.
Ah birde bol balık olsa!......
Yorumları: 262
Konuları: 2
maşallah abi balık olmasada keyfinize diyecek yok yani.
Köksal yazdı:[quote=Uzun_ahmet]Köksal sağolasın naylonun tabiki çok faydası var, hem yağmurdan hemde soğuk ve rüzgara karşı..
Canlı balık denemelerimiz için önce yemlik küçük balık tutmamız gerekirki buda çok zor oluyor o yüzden ufak balık tutmaya uğraşmıyoruz kaşık sallarken..
Abi yemlik ağlar var 5 metreye kadar yasal ben aldım.Kullanmak nasip olmadı henüz ama gerektiğinde kullanacağım.
Köksal bizdede var yemlik ağ fakat girmiyor yemlik balık görüyor heralde..
fotokopici yazdı:sayın balıkçılarım azımın suyu aktı valla ne güzel kareler elinize sağlık.
Ne demek erol abi seninlede gideceğiz bakalım daha, ayni kareleri yine yakalarız..
yycolak yazdı:Keyifin böylesini ancak Amatör Balıkçı'lar yaşıyor herhalde.
Fakat mantarlı yemek tam bir profösyonel işi tebrikler. Taa buralardan ağzımız sulandı.Hemde tok karnına.Allah muhabbetinizi artırsın.Tebrikler.
Ah birde bol balık olsa!......
Eyvallah yalçın abi çok canın çektiyse ekmeğini bandır kimse görmez
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)