Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu ayin balik rekoru
bu sabah deniz tutan arkadasimin bir mazeretle gelmemesi ile samsunlu bekir abimle cok guzel balik yakaladik yaklasik 12 kadar mercan ,iki salmon ,domuz baligi  ve diger cesit baliklar
yakaladigimiz yer devamli gittigim yerde yaklasik 3 km uzaklikta demirleyip uskumrularla yemleme yaparak  karides ve uskumru yu yem olarak kullandik bekir abimin ilk kez tekneyle cikmasi gercekten sans getirdi
bugunun en ilginc yeri bir cekiste yakaladigim iki mercan  herbiride 1 kilonun uzerinde
en kotu yeri igneyi cikarirken elimi isirmasi oldu
Bul
bu fotagrafta cahit usta icin bekir abinin bu halini gorunce siz aklima geldiniz ben sopadan filan anlamam deyip eline misineyi aldi hemen resmini cekme firsatini buldum
Bul
maşallah pek kısmetli bir av olmuş gözümüz gönlümüz şenlendi kendim tutmuş kadar oldum
rasgele
Bul
Maşallah abicim valla balıklar süper.
Bizim buralardada olsada biz de yakalayıp fotolarını boy boy yollasak
Türkiyede varda bizmi yakalamadık sanki
Bul
Avcı Altan yazdı:Maşallah abicim valla balıklar süper.
Bizim buralardada olsada biz de yakalayıp fotolarını boy boy yollasak
Türkiyede varda bizmi yakalamadık sanki

sayin altan arkadasim ,etrafimimda toplanan diger tekneyle acilan balikcilarin suratlarini gormeni isterdim en azindan 10 kisi sordu nerede yakaladik diye cogunun elinde iki balikla donenlerde oldu
okyonusun ortasinda balik yakalamak o kadar basit is degil yakaladigim yeri bulmak 8 ayimi aldi gps e yuklu her gidisimde yakaliyorum bugun aksine biraz da bolluk vardi di
bide mercan baligi her yerde cikmaz kolaylikla cok zahmetli balik yakalamasi. yeri, yemi,zamani ve teknigi cok onemli
selamlar
Bul
çok güzel bi av olmuş. Devamıda rastgelsin...
Bul
.............
Bul
teşekkürler resimler ve paylaşım için havada süper balıkta var ohh daha ne isterki insan rastgele
Bul
cahitusta yazdı:
bahri ozmen yazdı:bu fotagrafta cahit usta icin bekir abinin bu halini gorunce siz aklima geldiniz ben sopadan filan anlamam deyip eline misineyi aldi hemen resmini cekme firsatini buldum

bahriciğim bekir abi ni site ye üye yap.yalnız kalmayayım burada.
ama inan benim halim daha komik.sol elimde makina sağ elimde misina.birgün mutlaka resmedeceğim.
balıklar çok güzel tebrikler.afiyet olsun
sevgiler
cok guldum bugun kendisine ayni sizin dediginiz gibi ne bu sopa filan dedi ben elimde hissetmeliyim baligi dedi en buyuk baligida yakala kulaklariniz cinlamistir bugun kendisinede soyleyince oda gulmeye basladi sizin yazdiklarinizi
kendisi bilgisayardan anlamadigi icin uyeligi zor ama memlekette herkese selami var
Bul
..............
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,473 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,177 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,851 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,875 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,220 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,280 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,892 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,754 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  gel pisi pisi, süper bi balık jackdavid 28 4,647 03-03-2009, 09:41
Son Yorum: fotokopici
  balık resimler fotokopici 30 5,285 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: