Geçenlerde amca oğlum Abdullah ile Gemlikte yakaldık bu balığı, çok enteresan oldu. Bizim amcaoğlu bağırmaya başladı abi koş burda bi balık var kocaman acayip bişey diye, bende olum yosundur o sen balık sanmışındır deyip ciddiye almadım önce, sonra ısrarı üzerine gittim baktım ne göreyim derya kuzusu kayanın üzerine yatmış yakala beni Cavit diyor, üstelik hemen önümüzde bir metre kadar derinde.Olum Apo dedim bu pisi uyandırma hayvanı, ben hemen bi çarpma ayarlıyayım dedim. Eskilerden turnaya kullandığım kaşışın birini bozup ucundaki üçlü iğneyi aldım, bağladım bi misinaya kovboy misali hayvanın üzerinden geçecek şekilde salladım suya.tam balığaın hizasına gelince hızlıca çektim balığa takılır gibi oldu ama kurtuldu. Eyvah dedim gitti balık, balık süzüle süzüle dibe doğru gitti. biz tam ulan tüh be kaçırdık falan derken tekrar iki üç metre ilerideki kayanın üzerinde belirmez mi, olum dedim bu hayvan akşama tavada, bu sefer kaçarmı iğneyi penseyle ayırdım balıktan vallahi, tabi arada ispari falanda tuttuk. daha önce yakalayıp derin dondurucuya attıgım mırmır, ispari, istavrit ve izmaritleride çıkardım pisinin şerefine tava yaptım, afiyetle yedik. darısı tüm dostlarıma. hepinize bereketli avlar diliyorum. Buarada kısmette varsa balık bi şekilde tutuyomuş yahu...