Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gel pisi pisi, süper bi balık
Geçenlerde amca oğlum Abdullah ile Gemlikte yakaldık bu balığı, çok enteresan oldu. Bizim amcaoğlu bağırmaya başladı abi koş burda bi balık var kocaman acayip bişey diye, bende olum yosundur o sen balık sanmışındır deyip ciddiye almadım önce, sonra ısrarı üzerine gittim baktım ne göreyim derya kuzusu kayanın üzerine yatmış yakala beni Cavit diyor, üstelik hemen önümüzde bir metre kadar derinde.Olum Apo dedim bu pisi uyandırma hayvanı, ben hemen bi çarpma ayarlıyayım dedim. Eskilerden turnaya kullandığım kaşışın birini bozup ucundaki üçlü iğneyi aldım, bağladım bi misinaya kovboy misali hayvanın üzerinden geçecek şekilde salladım suya.tam balığaın hizasına gelince hızlıca çektim balığa takılır gibi oldu ama kurtuldu. Eyvah dedim gitti balık, balık süzüle süzüle dibe doğru gitti. biz tam ulan tüh be kaçırdık falan derken tekrar iki üç metre ilerideki kayanın üzerinde belirmez mi, olum dedim bu hayvan akşama tavada, bu sefer kaçarmı iğneyi penseyle ayırdım balıktan vallahi, tabi arada ispari falanda tuttuk. daha önce yakalayıp derin dondurucuya attıgım mırmır, ispari, istavrit ve izmaritleride çıkardım pisinin şerefine tava yaptım, afiyetle yedik. darısı tüm dostlarıma. hepinize bereketli avlar diliyorum. Buarada kısmette varsa balık bi şekilde tutuyomuş yahu...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok lezzetli balıktır afiyet olsun rastgele.Alkis
Bul
Tabaktaki dilimler ne hoş duruyor walla iştahım açıldı
Bul
Teşekkürler Nihat abim... yerken çok keyif aldım. balığın resmini deniz balıkları bölümünede koyarsan sevinirim, teşekkürler abim.
Bul
Sağol Harun abi biz daha lüfer, çinekop falan görmedik ama kısmette bu varmış işte..
Bul
cavit paylaşımın için teşekkürler nasipte varsa yemenden gelir pisi pisinin sofrada hakkını vermişin afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Valla şimdi ne olur ne olmaz stoğumdaki balıkları çıkarttırıp kızarttıracaksınız bana Wink
Bul
Hele be Oktay abi kim tutar seni...
Bul
Seerf süpermiş pisicik hakketen Alkis dilimlenmiş güzelce kızarmış Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
cavit balıklar da güzel, ouzo da. ouzo 7 bizim buranın rakısı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,473 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,177 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,851 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,875 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,221 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,280 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,893 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,754 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  balık resimler fotokopici 30 5,285 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese
  2008 balık avlarım. FİKRİ BAŞKAN 21 3,546 10-01-2009, 03:27
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü: