Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paskalya tatilim İzmirde
ahmet abi tatilini yaptın gidiyorsun.eve dönüş yolunda valla yine ne güzel buluşmalardan bir tanesi yaşanmış.bugün 2. buluşma konusunu okuyorum.ilki nihatla bahadır (kasap100) beyin buluşması idi.şimdide bu buluşma.inanın çok mutlu oluyorum.ahmet abi ve orhan abime teşekkürler.Alkis
kahve içtiğiniz yer.kemeraltı değilmi.oraya benzettim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ahmet abi organizasyona denk gelse tam güzel olacakmış,artık birdahaki tatiline inşlallah.
artık bende tatile çıkabilirsem izmir düşünüyorum Gulumse
Bul
Ahmet abi, paylaşım için teşekkür ederim.

Orhan abi zaten sitemizin İzmir konsolosluğunu yapıyor Gulumse. Sağolsun var olsun, bizim adımıza seni ağırlamış Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ahmet abi paylaşım için teşekkürler bu güzel buluşmaların devam etmesi dileğiyle selamlar.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
orhanekmekci yazdı:İnanırmısınız arkadaşlar Ahmeti bende sanki daha önceden tanıyormuşum tabiki sitemizin sizlerin sayesindeSeerfkarşılaşmamız çok kısa olsada senin gibi dost canlısı hal hatır bilen kardeşimi tanıdığıma bende memnun oldumAlkisİnşallah yazın arkadaşlarla beraber yapacağımız balık avında buluşma dileğimle,herşey gönlünce olsunSeerf
Sağol kaptanım Seerf inşallah yazın beraber balığa çıkarız 76
alperburdur yazdı:ahmet abi güzel gezmiş ve vakit geçirmişsiniz birdahaki sefer yakın olur inşallahGulumse
Alper sağol Seerf inşallah
yycolak yazdı:Bekleriz Ahmet Bey.
Sizinlede tanışmak bizleri onurlandıracaktır.
Yalçın bey sağol ,inşallah yakından da tanışırız Seerf
Bul
Ahmet kardeşim güzel tatil yapmışsın. Dostları da görmüşsün ne güzel.Alkis
Allah nicelerini nasip etsin.
Bul
fish or die yazdı:ahmet abi rüzgar gibi geldin geçtin göremedik seni Gulumse Bir dahakine inşallah görüşme fırsatımız olur. Tatilin çok güzel geçmiş.Seerf
Sağol Murat ,inşallah yakından da görüşürüz Seerf
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi tatilin güzel geçmiş anlaşılan, bu taraflarada bekleriz.....Seerf
Sağol adaşım , inşallah beraber yazın sazan avına gideriz Seerf
yalova tatar yazdı:ahmet iyi tatil yapmışsın ALLAH içine sindirsinAlkisSeerf yalovayada bekleriz.Affet
Sağol Erden ,inşallah olur Seerf
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet abi tatilini yaptın gidiyorsun.eve dönüş yolunda valla yine ne güzel buluşmalardan bir tanesi yaşanmış.bugün 2. buluşma konusunu okuyorum.ilki nihatla bahadır (kasap100) beyin buluşması idi.şimdide bu buluşma.inanın çok mutlu oluyorum.ahmet abi ve orhan abime teşekkürler.Alkis
kahve içtiğiniz yer.kemeraltı değilmi.oraya benzettim.
Sağol İlker Seerf evet bacanağımla beraber Türk kahvesi içtiğimiz yer Kemeraltı , kahveyi kömürde pişiriyorlarmış çok şahaneydi ,onun için iki gün sonra yine oraya kahve içmeye gittik 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi organizasyona denk gelse tam güzel olacakmış,artık birdahaki tatiline inşlallah.
artık bende tatile çıkabilirsem izmir düşünüyorum Gulumse
Sağol Nihat ,inşallah Gulumse Hakikaten İzmir tatil yapılacak biryer inşallah gidersin 76
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, paylaşım için teşekkür ederim.

Orhan abi zaten sitemizin İzmir konsolosluğunu yapıyor Gulumse. Sağolsun var olsun, bizim adımıza seni ağırlamış Alkis.
Sağol Serkan Seerf
Bul
bahriyeli yazdı:ahmet abi paylaşım için teşekkürler bu güzel buluşmaların devam etmesi dileğiyle selamlar.Alkis
Sağol İsmail , inşallah devamı gelir Seerf
ufuktan26 yazdı:Ahmet kardeşim güzel tatil yapmışsın. Dostları da görmüşsün ne güzel.Alkis
Allah nicelerini nasip etsin.
Sağol Ufuk hocam , Allah herkeze nasip etsin 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Agustos 2009 tatilim Karaburun-İzmir mariner8 33 6,749 22-08-2009, 00:04
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi