Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan avı
hakkkan yazdı:emrah78 kardeş bende karabükteyim ne cevreye gittigini bilmiyorum ama karabük cevresinde çok fazla gelmez oldu bu sene gelen en ii balıkta bana eflanide küçük gölde mısıra geldi şamandıralı oltayla

hakan arkadaşım seninle tanışmak isterim bizde bu sene eflaniden tat alamadık busene hep devrikhaniye gidiyoruz super balık çıkıyor yol uzun ama gittigine deyiyorr sana tavsiyem bu sene gecmeden balık yakalamak istiyosan 1 kere olsun git orayaaa kendine ii bak HERKESE RASGELE
Bul
bu yere nasıl gidilir tam olarak adres versenizde bizde yararlansak.bu sitede bu senenin mağdurlarından daha çok var.Hakketen varsa güzel yerler imkanları olanlar gitsin.bu sene hiç olmazsa balık tutamadık demesinler.çünkü yazılan çizilenden şu ana kadar anlaşılan o ki herkes iyi bir sezon geçiremiyor.
Bul
serenay66 yazdı:bu yere nasıl gidilir tam olarak adres versenizde bizde yararlansak.bu sitede bu senenin mağdurlarından daha çok var.Hakketen varsa güzel yerler imkanları olanlar gitsin.bu sene hiç olmazsa balık tutamadık demesinler.çünkü yazılan çizilenden şu ana kadar anlaşılan o ki herkes iyi bir sezon geçiremiyor.

ABİCİM BU YER KASTAMONUDAN 35KM UZAKTA DEVREKHANİDE ADI BEYLER BARAJI AYNALI VE PULLU SAZAN ÇIKIYOR HEMEN HEMEN HER HAFTA GİDİYORUM BEN MISIR,MAKARNA,KENDİ YAPTIGIM HAMURLA AVLANIYORUZ ÇOK BÜYÜK Bİ BARAJ AYRICA YAYIN DA VARMIŞ SİZ İSTERSENİZ HAFTA SONU BERABERDE GİDEBİLİRZZZ...
Bul
arkadaslar hepınıze katılıyorum ben daha cok makarnala karıstırılmıs ekmek ıcı ıle avlanıyorum haslanmıs makarnayı gıttıgım yerde ekmek ıcı ıle karıstırıyorum bunuda daha once cok haslayıpta kulanamadıgım makarna yuzunden kesfettım tavsıye ederım
Bul
mrb ben genelde kuspelı dıp oltası kullanırım ama ben afyonluyum su an antalyadayım burda pek tatlısu balıgı tutan yok onun ıcın solucan bulmaya calısıyorum gecenler arkadaslardan bırının verdıgı hamur tarıfıyle bobılı yaptım kucuk balıklar kemırdı onun ıcın mısır ve solucan en ıyısı ben usak esmede makarnayla 6.5 kg aynalı tuttum dırsek makarna ıse yarıyo tersten takıp samandıralı olta ıle dıbe salıyorum mantarım yatık sekılde sızde mantarınızı yatırarak kullanın ve bana dua edın hersey gonlunuzce olsun saygılar rastgele
Bul
slm arkadaş mısır en idagal yemdir simit hamuru kullana bilirsin solucan avlanacagın yeri ilköce yemle hayvan yemi satan yerde 1 2 kg göce aal güzelce kaynat bunu balıgı yemlemek icin kullan ikincisi dip oltsı kullan küspeyle balık mazemesi satan yerlerden tegmin ede bilirsin dip oldası her zaman iş yapar zil kullanmayı unutma sana rasgele
Bul
selam arkadaşlar ben malatyadan özgür rasgele
Bul
Küspeli sazan takımı için bir tavsiyede benden: hazır küspeyi kibrit kutusu büyüklüğünde kesin. Misinanın ucunu kement şeklinde düğümleyin. İğneleri ''tespih ipi'' yle bağlayın ve yaptıınız kemente bağlayın. Ben 5ad. iğne kullanıyorum. Sonra bu kementi küspeye geçirip sıkıca boğun. Tespih ipi suya girdiğinde çok yumuşadığı için sazan küspeyi emdiğinde iğneyi yutma şansı çoğalır. Bende eskiden iğneleri misina ile bağlıyordum ancak tespih ipi kullanmaya başladıktan sonra verim %50 arttı diyebilirim. Haydi rast gelsin Wink
Bul
arkadaşlar aslında her balıkçı ihtiyacından(bir akşam yemeği ihtiyacı karşılar) fazla yakalamasa bu teknikler üzeride bu kadar konuşmayacağız. özellikle iç sularımızda o kadar azaldı ki balık türlerimiz, artık çok özel teknikler bulmak gerekiyor av için. sonrada elin fıransızına hayretle bakıyoruz......
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan (aynalı sazan) av teknikleri araphüso26 60 22,727 31-05-2012, 10:09
Son Yorum: Avcı Altan
  alabalık sazan acemikaptan 42 7,244 20-07-2009, 22:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 12,882 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi
  sazan ve bıyıklı balık oltası sciftcan 26 7,974 25-11-2008, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,396 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  SAPANCA'DAN 8KG.LIK SAZAN.. turgayasba 17 3,989 11-06-2007, 23:01
Son Yorum: kaya
  Sazan için tavsiye murat.badak 5 3,996 29-11-2006, 22:31
Son Yorum: GÖKSEN
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 7,951 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi