Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir Organizasyonu Ulaşım
fish or die yazdı:fikret abi buca grubu kendi içinde ayarlar herzamanki gibi diye düşünüyorum,

Orhan abi sen küçükbahçedenmi geleceksin ?

Şu an için nerde olacağım belli olmadığından(önümüzdeki hafta mısafirlerim gelecek)sana telefonla ulaşırımSeerf
Bornova - izmir
Bul
26/04/2009, Pazar [Resim: 26.gif] Bulutlu
19°C
10°C

pazar günü hava bulutlu fakat yağmur yok
alıntı: havadurumu
Bul
fish or die yazdı:Organizasyona gelecek abilerim kardeşlerim ulaşım konusunu buradan tartışıp ayarlarsak dalyana gitme konusunda sıkıntı çekmeyiz, arabası olanlar yanlız gitmez olmayanlarda mağdur olmaz masraflar paylaşılmış olur.

Biz şirketten 2 yada 3 kişi olacağız ama ulaşım durumuna göre 2 araba gelebiliriz, yani 6-7 kişilik yerimiz olabilir,manisadan ismail abilerin belki araba sorunu çıkarsa onlarda bizim arabada olacaklar birde köksal abi gelirse olacak. herkesten cevap bekliyorum.

Murat cep telefonun kapalı devre dışı eski numarandan sana ulaşamadım.Yeni numaranı Ö.M ile bildir seni bir arayayım.Konu hakkında görüşürüz.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
merhaba arkadaşlar,biz dün gece arkadaşlarla oturup konuştuk,4 kişi cumartesi saat 8 izmirden yola cıkıyoruz ,güzelbahçeden yemleri alıp limanda sabahlıyoruzSmileSeerfOhyandan
Bul
valla oldu olacak bir gece önceden kara organizasonu ile başlayın arkadaşlar Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla oldu olacak bir gece önceden kara organizasonu ile başlayın arkadaşlar Gulumse
Sakarya org.gibi bizde org.u gecelemeli yapmalıymışızAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
bana uyar,limana gelen arkadaşlarla bir organizasyon ,mangal kanat,deniz,olta,yem,vs,vs sabahı yaparız,,okey diyen parmak kaldırsınSeerfHappy
Bul
Köksal yazdı:Murat cep telefonun kapalı devre dışı eski numarandan sana ulaşamadım.Yeni numaranı Ö.M ile bildir seni bir arayayım.Konu hakkında görüşürüz.

Köksal abi cep telefonu 1/2 gün kapalı yarından sonra açık olacak tekrar işyerinden arayabilirsin. bana ulaşmak isteyenler şirketten ulaşabilirler.

0232 878 16 16 / dahili 130
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
akşam erken saatlerde toparlanırsak güzel olur tabiki limanda bu gidişle 20--25 kişi olacak gibi gecedenSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ya abartınız ha bu ne ya geceden falan. Genciz ayakları yapmayın teknede bayılanları görürüz. Deniz adamı güzel yorar yani anlamazsın bile sonradan bir bakarsın maymun gibi olmuşsunuz. Yanlış anlamayın tabiiki bu böyle bir sevda ama geceli gündüzlü gidecekleri az biraz uyarayım dedim tatları kaçmasın diye. Murat eğer yanlız gelicek olursam ve siz pazar sabahı gidecekseniz size takılabilirim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arabım izmir'de bucalıfikret 18 2,262 28-06-2012, 08:24
Son Yorum: yycolak
  TÜrkİye organİzasyonu 2 LeVrEkCi 1,759 175,340 19-10-2011, 19:07
Son Yorum: hus213
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,030 27-12-2009, 02:16
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,055 02-10-2009, 01:07
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,893 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,924 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi