Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ufuktan26 yazdı:Faruk bunu ısınma hareketleri olarak düşünüyorum. Denizin hediyesi güzelmiş. Olsun, kuzucukları bir dahaki sefere alırsın.Denizde olmak güzel, öyle değil mi?
Rastgelsin.
Denizde olmak cok guzel hocam ya!!!arada boyle denizde is yeri olanlari goruyorumda inan kiskaniyorum
DarkDream yazdı:vallahi süper acayip keyifli geçmiş avınız. tebrik ederim
tesekkurler Burhan ..sizlerede rastgele
gobekbalığı yazdı:faruk abi olana bereket inşallah birdahaki sefere tek te olsa istakaoz jumbo gibi yoksa foto damı öyle
Yok Muharrem o kadar da buyuk degil..ama dedigin gibi en azindan temiz istakoz..
bahriyeli yazdı:uğurcum onlar tatlı su istakozu yani kerevit eti çok lezzetlidir balıklara yem yaparken bence kendinede ayır haşla kızgın yağda kızart nefis olur rastgele.
bunu bilmiyordum,sagol Ismail bende ogrenmis oldum
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Faruk abi tekne işinde son durum ne oldu.İmaret'te mi bıraktınız?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
kasap100 yazdı:Faruk abi tekne işinde son durum ne oldu.İmaret'te mi bıraktınız?
Evet Bahadir...bu gun dahada tekne baglamislar..gun ve gun liman yavas-yavas doluyor..simdilik daha bos yer var..
fakat erken baglamazsan ,kendini bilmez bazi kisiler gelip senin yerine bagliyor.ondan sonra belaya kal(tabii yerler isimli olarak sana ait degilki)
fakat yazili olmayan liman kanunlari var...mantiga dayali olarak
artik biraktik limana..Allah hepimizin evvela canini korusun,sonrada malini...Allah`a emanet
Albatros-gr yazdı:Evet Bahadir...bu gun dahada tekne baglamislar..gun ve gun liman yavas-yavas doluyor..simdilik daha bos yer var..
fakat erken baglamazsan ,kendini bilmez bazi kisiler gelip senin yerine bagliyor.ondan sonra belaya kal(tabii yerler isimli olarak sana ait degilki)
fakat yazili olmayan liman kanunlari var...mantiga dayali olarak
artik biraktik limana..Allah hepimizin evvela canini korusun,sonrada malini...Allah`a emanet
Anladım abi, hadi hayırlısı. Tekne sayısının artması iyi olmuş.Herkes arada bir yoklar. 2-3 haftaya kadar zaten sonrası sorun olmuyor demiştin. Bu süreçte de Allah' emanet. Biraz da kalbimizi temiz tutacağız artık.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
kasap100 yazdı:Anladım abi, hadi hayırlısı. Tekne sayısının artması iyi olmuş.Herkes arada bir yoklar. 2-3 haftaya kadar zaten sonrası sorun olmuyor demiştin. Bu süreçte de Allah' emanet. Biraz da kalbimizi temiz tutacağız artık.
Odedigin benimde hep aklimda ...tekne sayisi arttikca dolasan cok oluyor..buda seni bir sekilde rahatlastiriyor tabii..genede Allah korusun
bir sey sorucam..senin yeni motorun kaldirip-indirilmesi..pauer treem`limi,yoksa elle mi?
Albatros-gr yazdı:Odedigin benimde hep aklimda ...tekne sayisi arttikca dolasan cok oluyor..buda seni bir sekilde rahatlastiriyor tabii..genede Allah korusun
bir sey sorucam..senin yeni motorun kaldirip-indirilmesi..pauer treem`limi,yoksa elle mi?
Motor ikinci el Honda idi abi.Treem'i yoktu.Servise sorduk 30 HP için sıfırına 3000$ fiyat verdiler.Pahalı geldi.İkinci el sorduk soruşturduk, maalesef bulamadık.Hala bakınıyoruz. İndirip kaldırması özellikle denizde zor iş.Ama başka çare yok.