Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizin sabah hediyesi
Bu sabah saat 9da,imaret limaninda idik.
Arabadan esyalarimiz ile tekneye dogru gidiyorduk ki,limanin tekne indirilen yerinde,kiyiya bir istakoz yanasmisti12.(evde kalan teknenin kureklerinide tekneye goturuyorduk).Kurekle arkasindan dolasinca derine dogru kacamadi,sigida dipte yatik halde bulunan bir araba lastiginin icine girdi.Oradan elle onu aliverdimOhyandanfakaaat...
9:30 gibi sirtiye basladik,saat 12;30a kadar bir istavritSnifsinf.Bizden daha evvel,Ahmet(mariner8)ve marangoz Ahmet denize acilmislardi.Icerde onlara rastladik,sirti ve oltada ,onlardada bir sey yoktu.Snifsinf
Hava kuvvetli poyrazdan,kuvvetli gundoguya cevirince deniz daha da bozduHi,bizde bu is bu kadar dedik...ve evin yolunu tuttuk.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Seerfhediye güzel olmuş faruk abi ama balıksız dönmeniz iyi olmamış neyseki iyot iyi gelmiştir.balıklar birdahaki sefere inşallah.rastgele Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Seerfhediye güzel olmuş faruk abi ama balıksız dönmeniz iyi olmamış neyseki iyot iyi gelmiştir.balıklar birdahaki sefere inşallah.rastgele Seerf
Evet Nihat,hediyeyi kapinca bu gun bereketli olacak dedik...
ama deniz havasinla kaldik,ama oda iyidi...sadece biraz deniz vardi ve biraz yorulduk
Bul
Faruk abi dünkü bizim avdan sonra bügün sizden çok umutluydum.SnifsinfAnlaşılan bu günlerde balıklar bir-bir geliyor.Dün biz bir uskumru alabilmiştik.Bugün siz bir istavrit, bir istakoz.Ama istakoz afilliymiş.İri maşallah.Elle istakoz yakalamasını çok güzel anlatmissınızSiyirdimHerkes öğrendi artık, bende deneyeceğimSiyirdimBu arada ikinci fotoğraftaki arkadaşınız sanırım, ben bu fotoğrafı "yılın balık keyfi fotosu" seçtim.Çok hoş.
Bugün deniz size "olmıycam" demiş.Dediğiniz gibi olmıycam dedikten sonra olmuyor.Gene de güzel deniz havası almışsınız.Tebrikler Faruk abiAlkisRasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
faruk abi nasipte yokmuş ama yine de denizde olmak güzeldir tebrikler güzel istakoz afiyet olsunAlkisSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi dünkü bizim avdan sonra bügün sizden çok umutluydum.SnifsinfAnlaşılan bu günlerde balıklar bir-bir geliyor.Dün biz bir uskumru alabilmiştik.Bugün siz bir istavrit, bir istakoz.Ama istakoz afilliymiş.İri maşallah.Elle istakoz yakalamasını çok güzel anlatmissınızSiyirdimHerkes öğrendi artık, bende deneyeceğimSiyirdimBu arada ikinci fotoğraftaki arkadaşınız sanırım, ben bu fotoğrafı "yılın balık keyfi fotosu" seçtim.Çok hoş.
Bugün deniz size "olmıycam" demiş.Dediğiniz gibi olmıycam dedikten sonra olmuyor.Gene de güzel deniz havası almışsınız.Tebrikler Faruk abiAlkisRasgele...
Evet Bahadir...durumu esitledik ...durum husranlar macinda1-1
ne yapalim ,olmadi mi olmuyor..,ikinci fotodaki Ayhan`a gelince..balik olmayinca heyecanda kalmiyor...teknenin icinde rahatlamaya..bakiyorsunSiyirdimmadem rahatlama konusuna degindin..al sana asil rahatlama fotosu

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
alperburdur yazdı:faruk abi nasipte yokmuş ama yine de denizde olmak güzeldir tebrikler güzel istakoz afiyet olsunAlkisSeerf
Tesekkurler Alper...dedigin gibi kismette ne varsa o oluyor...Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Evet Bahadir...durumu esitledik ...durum husranlar macinda1-1
ne yapalim ,olmadi mi olmuyor..,ikinci fotodaki Ayhan`a gelince..balik olmayinca heyecanda kalmiyor...teknenin icinde rahatlamaya..bakiyorsunSiyirdimmadem rahatlama konusuna degindin..al sana asil rahatlama fotosu

Abi dur bakalım sende daha neler çıkacak.Ben balıkların neden tek tek geldiğini çözdüm; sen de fotoları tek tek çıkarıyorsun da ondanSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Abi dur bakalım sende daha neler çıkacak.Ben balıkların neden tek tek geldiğini çözdüm; sen de fotoları tek tek çıkarıyorsun da ondanSiyirdim
Abi bu fotoyu koymiyayim dedim..bunlar balik tutmuyorlar,tatil yapiyorlarSiyirdimdemiyesiniz diye..ama mecbur kaldim...rahatlama dedigin boyle olurSiyirdim
Bul
Vallahi bir tek istakoz da yeter bence...tebrikler....

Sevgiler ....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baba oğul sabah suyu maceratorr 0 820 30-04-2016, 14:07
Son Yorum: maceratorr
  Fırtına ve yağmur öncesi,3 saatlik sabah suyu ishak BALLICA 25 4,052 14-12-2012, 20:24
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğazda Sabah İstavriti dagistan 36 4,245 23-09-2012, 21:43
Son Yorum: dagistan
  01-9-2012 Bu sabah maltepe sahil caner1405 4 1,702 01-09-2012, 22:53
Son Yorum: caner1405
  sabah suyu 2,8 kg lüferci1907 30 5,134 05-06-2011, 16:47
Son Yorum: ANTALYALI07
  Nİsanda sabah sirtisi. rauf 16 3,689 30-04-2010, 07:13
Son Yorum: rauf
  Mercanlar ile sabah kahvesi Albatros-gr 65 7,896 03-04-2010, 21:51
Son Yorum: Albatros-gr
  Sabah sırtısında KARETTA-KARETTA!(VİDEO) rauf 18 4,304 30-12-2009, 16:28