Yorumları: 6,298
Konuları: 143
arkadaşlar gece avında mamun sülünez,boru kurdu nun iyi iş yaptığını duydum,ama sanırım antalyada bu yemler yok,yemleri nereden bulacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.......zira
artık yanıç,kalamar,tavuk göğsü,iş yapmıyor,ben balık yem yemiyor sanıyordum,yanlız,gece av yapanlar varmış bu bahsettiğim yemlerle....antalyalı dostlarımızın bilgilerine
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
MABER yazdı:arkadaşlar gece avında mamun sülünez,boru kurdu nun iyi iş yaptığını duydum,ama sanırım antalyada bu yemler yok,yemleri nereden bulacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.......zira
artık yanıç,kalamar,tavuk göğsü,iş yapmıyor,ben balık yem yemiyor sanıyordum,yanlız,gece av yapanlar varmış bu bahsettiğim yemlerle....antalyalı dostlarımızın bilgilerine 
Aytekin arkadaşım buralarda mamun bulamassın boru kurdu yakalayıp yem yapanıda görmedim bu antalya bölgesinde zaten onun icindirki tavuk göğsü kullanma durumunu icat etmişler yanlız havalar soğudu zannederim balık derine kactı.gece avı konusu doğrudur soğuğa dayanabilirsen ve uygun tekne ve edavatın varsa
ama yinede kalite yem istiyorsan balıkhanadan ufak karides almanı öneririm.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
internetten gönderilse ne iyi olurdu saniyesinde elinde
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
50 cm. derinliğinde suyun bulunduğu ve kumluk olan bölgelerde 8 şeklinde ikitane deliği olan bir şey göreceksiniz işte o deniç çakısı-sülüna-sülinez (3 üde aynı şey ) ucu sivri arkası küt birşeyle 30 40 cm lik tel ile yakalaya bilirsiniz
8 in deliklerinden birine batırın bu icadı yeterli.
Askerlik yaparken görmüşsünüzdür G-3 çekirdeği işte onun arkasında kurşun olur o kurşunu eritin bir tel takın 40 cm kadar ben böyle yakalıyorum.
Yorumları: 266
Konuları: 16
Avcı Altan yazdı:50 cm. derinliğinde suyun bulunduğu ve kumluk olan bölgelerde 8 şeklinde ikitane deliği olan bir şey göreceksiniz işte o deniç çakısı-sülüna-sülinez (3 üde aynı şey ) ucu sivri arkası küt birşeyle 30 40 cm lik tel ile yakalaya bilirsiniz
8 in deliklerinden birine batırın bu icadı yeterli.
Askerlik yaparken görmüşsünüzdür G-3 çekirdeği işte onun arkasında kurşun olur o kurşunu eritin bir tel takın 40 cm kadar ben böyle yakalıyorum.
Altan,
Askerden gelişinde bir kaç tanede g3 mermisi getiriver. komutana balık avlayacağım dersin. :0507:
hayırlı teskereler kardeşim
Cüneyt
Dikkaaat. komtan solda!!!
Arkadaşım ben zaten komutanım.Ben sana birkaçtane yollayayım bana adresini özel mesaj dan yolla yeterli.Sevgiler.
Komutan SAĞDA
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
bilgiler için teşekkürler,altan arkadaşımım tekniğide bizi aşar sanırım biz bildiğimizden şaşmayalım en iyisi......herkeze rastgele....
MABER yazdı:bilgiler için teşekkürler,altan arkadaşımım tekniğide bizi aşar sanırım biz bildiğimizden şaşmayalım en iyisi......herkeze rastgele....
peki sizin taktiğiniz yönteminiz nedir bizede söyleyinde bizde bilelim siz nasıl yakalıyorsunuz mamunu, sülünayı
sevgili altan arkadaşım yanlış anladın beni.ben mamun ve sülünez yakaladığımı söylemedim,senin tekniğin süper ama beni aşar dedim,malum imkanlar ve teknikler ?
ben hazır yeme devam dedim yani yanıç,kalamar,tavuk göğsü,sardalya vs.
yani yemi cep oltasıyla yakalıyoruz

şansın bol olsun....
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
bence yemden kaynaklanmıyor sorun.gece yada gündüz avlanmandan kaynaklanıyor.gece balık yeme daha iyi geliyor.birde balığın avlandığınız zaman içinde orada olması gerekiyor tabii.gece misina daha az görünüyor,balıklar kıyıya yemlenmeye daha çok yaklaşıyorlar,avcılarda avına daha az göründükleri için avına daha fazla yaklaşabildikleri için geceyi(özellikle sabah gün ağarmadan) tercih ediyorlar.