istavrit avlamak için gittiğim arnavutköyde balık gözükmüyordu ama herzman gittiğim yer oldugu için bekledim ve tek tek almaya başladım bi kere 7 tane tane birden alınca gözler bana döndü balıgı bırakanlar capariye yeniden asıldı acaba başlamısmıdır diye ben çalışmaya devam ettim ama tat alamadım dogrusu yarım saat hiç balık alamadım balık güzeldi ortaboy istavrit ama kıyılarda su üstü koca koca iri istavritler herkesi hasta etti onlardan bitane aldım kovadan olan biraz küçük sardalya vardı bi baktım kovaya sardalyanın yarısı yok 2 tane eşşek istavrit yakaladım 2 sardalya 72 tanede şimdi saydım ortaboy istavrit Balık işte bazen hasta eder bazen mutlu ama biz hep mutluyuz Herkeze ama istavrit bugün tuaftı balığa gidecekler varsa yarın akşam gitsinler bnce aksam dha iyi sonuç alırsınız bu arada çapariniz portakal sarı kırmızı mavi yeşil karısık olsun çekince anlarsınız her keze rasgelsin
Albastar OriantelX Kamış - Okuma Blue Hawnk Makina
Açık Renk ağırlıklı 15'li çapari 100 - 115 gr Kurşun
8-12 arası alınmıştır
Bereketli ve afiyet olsun Furkan. Balık geçen haftaki gibi demekki. 1.5-2 kg. çıkıyor. Yeterli bence....su üstündeki istavritlere ekstra ince (0.10-0.10) çapari denense alınırdı bence.