Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4/4/2009 istanbul organizasyonu
arkadaşlar ben özel şoförlük yapıyorum yarın yurtdışından misafirler geleceği için maalesef gelemeyeceğim.hepinizden özür diliyorum.sizlere rastgele ,iyi eğlenceler dilerimSnifsinf
Bul
Nihat abi , erdemın sınavı 12 de bıtıcek ama pazar gunu gene sınavları var o yuzden gelemıyor. Bu arada ben senı belkı zıncırlıkuyudan alabılırım demıstın. Acaba alabılır mısın
Sazanları özledim...
Bul
tüm hazırlıkları tamamladım..köfte yoğurmak için tepsi,soğan çekmek için tahta,bıçak,maşa,maşa,garnitürleri koymak için kaplar,eski gazete..geriye kıyma kaldı.onuda yanında getirenler getirir..getirmeyenler de marketten istifade eder.
diğer baharatlar,sebzeler,ekmek,su,mangal kömürünü aramızda para toplayıp marketten alırız..bana mangal lazım 1 tane erol abide varmış..3 tane benim işimi görür..köfteyi hazırlamak 45 dk,garnitürlri hazırlamak 30 dk..pişirmek 30,60 dk..isteyene ekmek arası ,isteyene tabak servis yapılır..NOT:olayı sadece ben yapmak istiyorum.köfteyi yapmak,garnitürleri hazırlamak,pişirmek sunmak..mangalı yakacak,soğan soyacak,saat 18- 23 arası çalışıcak ekip çalışmasına yatkın,dinamik,güler yüzlü çenesi düşük,muhabbeti seven pırttime eleman arıyorum.pazarlamayla alakamızyoktur ücret dolgundur..yol,yemek ssk da imkanlarımız arasındadır.Siyirdimgüzel mangalı olan varsa geirsin çok sevinirim.yarın güzel bir gün olacak.
Seerf
Bul
rusan yazdı:Nihat abi , erdemın sınavı 12 de bıtıcek ama pazar gunu gene sınavları var o yuzden gelemıyor. Bu arada ben senı belkı zıncırlıkuyudan alabılırım demıstın. Acaba alabılır mısın
rusan alırım tabiiki 15:30 gibi kamil abiyi emirgandan alacagım heralde 16:00 gibi seni alabilirim yarın telefonlaşalım metrobüsün orada arabayla beklemeye sanırım yer yok senin bizden önce gelmen lazım yani.ben seni rarım ama 16:00 gibi orada olursan belki biraz sen bizi beklersin.
Bul
Ozan abi bugunlerde part tim işe çok ihtiyacım var detayları konuşalım uyarsa çalışırım Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
..mangalı yakacak,soğan soyacak,saat 18- 23 arası çalışıcak ekip çalışmasına yatkın,dinamik,güler yüzlü çenesi düşük,muhabbeti seven pırttime eleman arıyorum

size Ahmet(mariner8)i gondersem,vallahi tam aradiginiz eleman,burada piknik filan yaparken onsuz olmuyor....
her seyin gonlunuzce gecmesi dilegiyleSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:rusan alırım tabiiki 15:30 gibi kamil abiyi emirgandan alacagım heralde 16:00 gibi seni alabilirim yarın telefonlaşalım metrobüsün orada arabayla beklemeye sanırım yer yok senin bizden önce gelmen lazım yani.ben seni rarım ama 16:00 gibi orada olursan belki biraz sen bizi beklersin.

Çok teşekkürler Nihat abi. Tabi ki olurum abi sen iste 3 te orda olıyım ben beklemeye razıyımGulumse
Sazanları özledim...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tüm hazırlıkları tamamladım..köfte yoğurmak için tepsi,soğan çekmek için tahta,bıçak,maşa,maşa,garnitürleri koymak için kaplar,eski gazete..geriye kıyma kaldı.onuda yanında getirenler getirir..getirmeyenler de marketten istifade eder.
diğer baharatlar,sebzeler,ekmek,su,mangal kömürünü aramızda para toplayıp marketten alırız..bana mangal lazım 1 tane erol abide varmış..3 tane benim işimi görür..köfteyi hazırlamak 45 dk,garnitürlri hazırlamak 30 dk..pişirmek 30,60 dk..isteyene ekmek arası ,isteyene tabak servis yapılır..NOT:olayı sadece ben yapmak istiyorum.köfteyi yapmak,garnitürleri hazırlamak,pişirmek sunmak..mangalı yakacak,soğan soyacak,saat 18- 23 arası çalışıcak ekip çalışmasına yatkın,dinamik,güler yüzlü çenesi düşük,muhabbeti seven pırttime eleman arıyorum.pazarlamayla alakamızyoktur ücret dolgundur..yol,yemek ssk da imkanlarımız arasındadır.Siyirdimgüzel mangalı olan varsa geirsin çok sevinirim.yarın güzel bir gün olacak.
ozan sen olayı bitirmişsin kardeşim benden bişey istiyormusun biraz tahta atacagım mangalı kolay yakmak için kömürü oradan alırız mangal bakarım ama zor gibi olmazsa onuda alırız koçtaştan.orada olmazsa gerekli ne varsa tansaştan alırız hatta kıymayı bile bence herkes tek tek getirecegine daha almamış olanlar oradan beraber alırız.bir kişi 5 er 10 ar toplar ne gerekiyorsa alınır.biz sanıyorum 16-17 arası orada olacagız.ben her türlü çalışırım sen yön ver benyaparım 76
Bul
rusan yazdı:Çok teşekkürler Nihat abi. Tabi ki olurum abi sen iste 3 te orda olıyım ben beklemeye razıyımGulumse
sen 4 te orada olursan tamamdır rusan Seerf
Bul
Hay maşallah arkadaşlar.Yarın hepinize rastgelsin.Güzel ve muhabbetli avlar dilerim.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 4,058 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 594 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,745 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,308 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,552 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 120,848 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 3,008 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,201 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 3,174 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,731 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: