Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu potatif küçük balık bulucular işe yarar mı acaba?
Lakerda yazdı:Alper balıkbulucular hakkında daha önce de görüşlerimizi bildirmiş ve tartışmıştık.Neticede dip satıh yapısı ve derinlik bildirmesinden öteye bir faydasını gördüm diyen arkadaşımız çıkmamıştı.Tekneden avlanıyorsan belki bu konularda faydası olabilir ama sen bildiğimiz kadarıyla ''ayağı yerde'' olmasını seven arkadaşımızsın.Ha bak ille de deneyeceğim diyorsan pusulası işe yarayabilir..Smile
valla mehmet abi böyle küçük olanını görünce merak ettim ama haklısın alabalıkta ormanda kaybolursak pusula işe yarayabilir.Siyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Alper,cihazı alırsan az kullanılan yada hiç kullanılmayıp yepyeni kalan av malzemelerinin yanında yerini alacağından emin olabilirsinSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Alper,cihazı alırsan az kullanılan yada hiç kullanılmayıp yepyeni kalan av malzemelerinin yanında yerini alacağından emin olabilirsinSiyirdim
haklısın orhan abicim boşu boşuna almış olacağım ben onun yerine daha orjinal bi fikrim var bir balıkçı av köpeği alayım en iyisi eğer iyi yetiştirebilirsem balığı çevirip oltaya doğru kovalayabilir, hatta yakalayabilir aynı aşşağıdaki gibiSiyirdimHappy
(görüntüler www.izafet.com dan alıntıdır)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
alperburdur yazdı:haklısın orhan abicim boşu boşuna almış olacağım ben onun yerine daha orjinal bi fikrim var bir balıkçı av köpeği alayım en iyisi eğer iyi yetiştirebilirsem balığı çevirip oltaya doğru kovalayabilir, hatta yakalayabilir aynı aşşağıdaki gibiSiyirdimHappy
(görüntüler www.izafet.com dan alıntıdır)
Tamam Alper ya..sen isi cozmussunAlkis
ne olta lazim,ne yem..bu is bu kadar basitSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Alper ben tekneden senelerdir balik bulucu kullaniyorum(iyi veya kotu).Fakat kiyidakiler icin bir fikrim yok...onlarin uzerinde kisa anten gibi olan ne?
bunlarin suyun icindekileri aktarabilmeleri icin,birde suya isinlari gonderen bir goz olmasi lazim(bizim teknenin arka kismina bagladigimiz).Kiyidan olanda bu goz uzunca bir tel ile sonar`a baglanmasi lazim...
Gelelim ne derece is yapacagina,suyun derinligini ogrenebilirsin,dip yapisinida,gozun altindan gecen baligi okur,fakat o balik hep o gozun altinda durmaz ki.senin gordugunden 1 dakika sonra belki 20-25 metre uzaga gider.
ben teknemde inan fish alarm sistemini kapali tutuyorum,cunku beni kesinlikle daha cok derinlik ve dip yapi ilgilendiriyor
abi var devamı da göz takılıyor uzun bir kablo ile ama resmin üstünde satan firmanın adı yazılıydı o yüzden yayılayamadım ama sanırım bir bot alınca alıcam bu buluculardan.
Bul
Albatros-gr yazdı:Tamam Alper ya..sen isi cozmussunAlkis
ne olta lazim,ne yem..bu is bu kadar basitSiyirdim
eee abi ben kimin oğluyum babam kara avcısıydı sanırım oradan alışkanlık bende av köpeğiSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi