Yorumları: 1,919
Konuları: 47
Lakerda yazdı:Alper balıkbulucular hakkında daha önce de görüşlerimizi bildirmiş ve tartışmıştık.Neticede dip satıh yapısı ve derinlik bildirmesinden öteye bir faydasını gördüm diyen arkadaşımız çıkmamıştı.Tekneden avlanıyorsan belki bu konularda faydası olabilir ama sen bildiğimiz kadarıyla ''ayağı yerde'' olmasını seven arkadaşımızsın.Ha bak ille de deneyeceğim diyorsan pusulası işe yarayabilir..
valla mehmet abi böyle küçük olanını görünce merak ettim ama haklısın alabalıkta ormanda kaybolursak pusula işe yarayabilir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Alper,cihazı alırsan az kullanılan yada hiç kullanılmayıp yepyeni kalan av malzemelerinin yanında yerini alacağından emin olabilirsin
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Albatros-gr yazdı:Alper ben tekneden senelerdir balik bulucu kullaniyorum(iyi veya kotu).Fakat kiyidakiler icin bir fikrim yok...onlarin uzerinde kisa anten gibi olan ne?
bunlarin suyun icindekileri aktarabilmeleri icin,birde suya isinlari gonderen bir goz olmasi lazim(bizim teknenin arka kismina bagladigimiz).Kiyidan olanda bu goz uzunca bir tel ile sonar`a baglanmasi lazim...
Gelelim ne derece is yapacagina,suyun derinligini ogrenebilirsin,dip yapisinida,gozun altindan gecen baligi okur,fakat o balik hep o gozun altinda durmaz ki.senin gordugunden 1 dakika sonra belki 20-25 metre uzaga gider.
ben teknemde inan fish alarm sistemini kapali tutuyorum,cunku beni kesinlikle daha cok derinlik ve dip yapi ilgilendiriyor
abi var devamı da göz takılıyor uzun bir kablo ile ama resmin üstünde satan firmanın adı yazılıydı o yüzden yayılayamadım ama sanırım bir bot alınca alıcam bu buluculardan.