Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
araphüso26 savunma
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisHehe hakattende şakaya geliyoruz
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
ne bamlaması valla anlıyamadım.geçmiş olsun diyelim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi arap giderse hemşerisi diye gidecek olan kişilikte biri varsa gitsin zaten durmasın burada arkasından vah bile demem.
buradan giden kim olursa olsun bir sebebi vardır anlamsız egolar nedeniye kimse gitmedi ve inanmazsınız siteden banlanan birçok isim sayarım bunların 2-3 ü bana aittir ve benim co-admin dönemimdedir.şu anda kimse durup dururken banlanamaz.
haaa eger banlanan kişi suçlu ise ve suçlu oldugu halde onunla beraber hemşeri ayagına giden gidecekse buyursun gitsin hiç işimiz olmaz o tiplerle.
(hüseyin adı örnek oldu yoksa hüseyin ile böyle bir şey sözkonusu bile değil kusura bakma dostum)
bizimkisi tamamen şakaydı ve hüseyin öğlen saatlerine kadar banlıydı ben üfürdümmü tam üfürürüm sende az çok tanımışsındır ne kül kalır nede mangal kalır ve buna en fazla 2-3 kişi nail olabildi.kolay kolay üfürmem en sn çaremdir yani.

Evet Nihat seni tanıyorum.Bu iş Alico nun mesajlarına döndü , sağol.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Evet Nihat seni tanıyorum.Bu iş Alico nun mesajlarına döndü , sağol.
tam anlamıyla dogru mehmet abi o zamanları hatırlayanlar çok azdır sitede,benim oldugum yerde onun gibi kafasına göre insanlara haklı haksız yaşlı genç fırça atıp banlanma olamaz kim gerçekten yanlış yaparsa siteye rahatsızlık verirse insanlar rahatsız olursa veya kurallara uymazsa o kişi banlanır.
kişi bu sebeblerle banlanırsada yanında hemşerisi hemşerim banlandı diye siteye girmezse kendi bilecegi iş hiç üzülmem kimsede üzülmez.saygılar mehmet abi 76
Bul
nası kazdın abi 50 ye 50 havuzu, tırnaklarınla mı, haketmişin sen o balıkları yemeyi ama biz şakayı yememiştikSiyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Bir söz vardır; Allah sevdiği kulunu sevindirmek için, sevdiği bir şeyi önce kaybettirir ve sonra geri buldururmuş. Sizin işinizde ona dönmüş Happy.
Sağolun Var olun gece gece sevindirdiniz beni... Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi