Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
araphüso26 savunma
arkadaşlar bu konu hakkında soru sorulmadan banlamamızı kınıyorum..böyle birşey dünyada yok bozdağda 50mx50 bir yeri kendim balıklandırdım tatarda akraba ziyaretine gelmiş hem mangal yapalım hemde orada eğlenelim dedik benim saldığım balıklardanda adam başı4 ere tane tuttuk her zaman gider lazım olunca tutardın tesadüf jandarma geldi bizlere para cezası kesti yanımda kimler olduğu zaten malum olayın aslı bu nihatsenide kınıyorum..bi daha karşıma çıkmasan iyi olur... bundan sonra banı kaldırsanız bile bu siteye girmem dostalar hakkınızı helal edin.. sizleri seviyorum
Bul
abicim inanmak istemıyom bole olduğuna bana ''1 NİSAN'' diceniz gibi geliyo akşama doğru
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun hüso abi seni sever sayarız ama bu yaptığın affedilemez yönetimde bile bulundun biliyorsun hassaiyetimizi Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ne yüzle giriyorsun siteye girme zaten bunuda banlıyorum savunma istiyormuş yok yaa nereden bilelim senin balıkların oldugunu ya başkasıda atmışsa oraya balık hem nasıl sahiplenirsin alalaaaa
Bul
hem sen değilmiydin kim takar yasagı istedigim zaman gider tutaım balıkları diye
Bul
banlarsan banla istanbula gelince ben seni banlayacağımHadiordan dikkat et kendine buradakilere saygımdan daha fazla yazamıyom canımı sıkma
Bul
hüseyin abim sen denetçi deilmiydin bide nasıl yaptın böleSnifsinf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
bide tehdit ediyor yaww alalaaa bu yazılarınıda veriyorum jandarmaya alsınlar götürsünler merkeze
Bul
manisalıdeli yazdı:hüseyin abim sen denetçi deilmiydin bide nasıl yaptın böleSnifsinf
denetci ayagına uyutuyormuş bizi papucumun denetcisi işte
Bul
belli 1 nisan şakası bu. yemezler arabım ve levrekçi..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi