01-04-2009, 18:12
sen zaten her seyi seversin huseyın abı tavsanlarıda sevıp salıyonmu abı hahahahh cok guldum ya. ama birazcık 1 nisan kokuyo burası kalın salıcakla.
araphüso26 savunma
|
01-04-2009, 18:12
sen zaten her seyi seversin huseyın abı tavsanlarıda sevıp salıyonmu abı hahahahh cok guldum ya. ama birazcık 1 nisan kokuyo burası kalın salıcakla.
01-04-2009, 18:18
Hüseyiin o sevip bıraktığın balıkların olduğu mera neresi yav
![]() ![]() Yapma bunu yapma bunu. İyi de rol kesmişiniz ha ![]()
01-04-2009, 18:56
hüso şu yeri banada tarif etsende birazda ben balık sevmeye gitsem sen şimdi yemeye kıyamazsında ama biz hemen ham ederiz orada
![]() ![]() 06-FB-58
01-04-2009, 21:46
hüseyin abi işin zor abi
![]() ![]() ![]() ![]()
01-04-2009, 22:00
Yaw Nihat banlıcam diyon ,bişey yok ortada Üfürünce mangalda kül bırakmadın.ben bir ara inanmaya başlamıştım.Ama Nihat unutma ki arap giderse çok kişi de gider.nede olsa yakın hemşehrim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
01-04-2009, 22:10
oh oh oh geberdim gülmekten
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
01-04-2009, 22:13
turna yazdı:Yaw Nihat banlıcam diyon ,bişey yok ortada Üfürünce mangalda kül bırakmadın.ben bir ara inanmaya başlamıştım.Ama Nihat unutma ki arap giderse çok kişi de gider.nede olsa yakın hemşehrim.mehmet abi arap giderse hemşerisi diye gidecek olan kişilikte biri varsa gitsin zaten durmasın burada arkasından vah bile demem. buradan giden kim olursa olsun bir sebebi vardır anlamsız egolar nedeniye kimse gitmedi ve inanmazsınız siteden banlanan birçok isim sayarım bunların 2-3 ü bana aittir ve benim co-admin dönemimdedir.şu anda kimse durup dururken banlanamaz. haaa eger banlanan kişi suçlu ise ve suçlu oldugu halde onunla beraber hemşeri ayagına giden gidecekse buyursun gitsin hiç işimiz olmaz o tiplerle. (hüseyin adı örnek oldu yoksa hüseyin ile böyle bir şey sözkonusu bile değil kusura bakma dostum) bizimkisi tamamen şakaydı ve hüseyin öğlen saatlerine kadar banlıydı ben üfürdümmü tam üfürürüm sende az çok tanımışsındır ne kül kalır nede mangal kalır ve buna en fazla 2-3 kişi nail olabildi.kolay kolay üfürmem en sn çaremdir yani.
01-04-2009, 22:15
yalova tatar yazdı:oh oh oh geberdim gülmektenvalla erden abi sende bugün banlandın haberin bile olmadı,arapa haber verdim sanada verecektim uyuyor olabilirsin diye haber vermedim bir konu daha var onuda okudunmu? ![]()
01-04-2009, 22:52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-04-2009, 23:02
haaaa okumadım bi bakiim işten geldim maça daldım
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|