Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
araphüso26 savunma
sen zaten her seyi seversin huseyın abı tavsanlarıda sevıp salıyonmu abı hahahahh cok guldum ya. ama birazcık 1 nisan kokuyo burası kalın salıcakla.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Hüseyiin o sevip bıraktığın balıkların olduğu mera neresi yavSiyirdimBobo
Yapma bunu yapma bunu.
İyi de rol kesmişiniz haHappy
Bul
hüso şu yeri banada tarif etsende birazda ben balık sevmeye gitsem sen şimdi yemeye kıyamazsında ama biz hemen ham ederiz orada Seerf buda cabaası olur orada
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hüseyin abi işin zor abiHiBabySiyirdimSiyirdim
Bul
Yaw Nihat banlıcam diyon ,bişey yok ortada Üfürünce mangalda kül bırakmadın.ben bir ara inanmaya başlamıştım.Ama Nihat unutma ki arap giderse çok kişi de gider.nede olsa yakın hemşehrim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
oh oh oh geberdim gülmekten Seerf nisan biiiiiiir yaw bide benim haberim olmadan bende alet olmuşum ya helal ossun yaptınız yapcanızı SeerfSeerfSeerfRoseRoseRose959595
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
turna yazdı:Yaw Nihat banlıcam diyon ,bişey yok ortada Üfürünce mangalda kül bırakmadın.ben bir ara inanmaya başlamıştım.Ama Nihat unutma ki arap giderse çok kişi de gider.nede olsa yakın hemşehrim.
mehmet abi arap giderse hemşerisi diye gidecek olan kişilikte biri varsa gitsin zaten durmasın burada arkasından vah bile demem.
buradan giden kim olursa olsun bir sebebi vardır anlamsız egolar nedeniye kimse gitmedi ve inanmazsınız siteden banlanan birçok isim sayarım bunların 2-3 ü bana aittir ve benim co-admin dönemimdedir.şu anda kimse durup dururken banlanamaz.
haaa eger banlanan kişi suçlu ise ve suçlu oldugu halde onunla beraber hemşeri ayagına giden gidecekse buyursun gitsin hiç işimiz olmaz o tiplerle.
(hüseyin adı örnek oldu yoksa hüseyin ile böyle bir şey sözkonusu bile değil kusura bakma dostum)
bizimkisi tamamen şakaydı ve hüseyin öğlen saatlerine kadar banlıydı ben üfürdümmü tam üfürürüm sende az çok tanımışsındır ne kül kalır nede mangal kalır ve buna en fazla 2-3 kişi nail olabildi.kolay kolay üfürmem en sn çaremdir yani.
Bul
yalova tatar yazdı:oh oh oh geberdim gülmekten Seerf nisan biiiiiiir yaw bide benim haberim olmadan bende alet olmuşum ya helal ossun yaptınız yapcanızı
valla erden abi sende bugün banlandın haberin bile olmadı,arapa haber verdim sanada verecektim uyuyor olabilirsin diye haber vermedim bir konu daha var onuda okudunmu? Seerf
Bul
SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimben biliyodum satenSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
haaaa okumadım bi bakiim işten geldim maça daldım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi