Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekciden özel tarif
#1
bir levregin denizden masaya hikayesi levrekciden gercek hayattan alıntıdır Smile) (hiçbiryerde benzeri taklidi asla yoktur sadece ve sadece buraya özel bir tariftir tamamen bana aittir afiyet olsun
1.resim levrek tutmaya giderken

2.olta atmış levregi heyecanla beklerken

3.uzun bekleyiş sonucu levregi tuttmuş tekneye yorarak yaklaştırmış bitirici hamleyi yapmak üzereyken

4.levregi kepçeye almışken

5.levregin siteye yollamak üzere resmi
]
6.levregi tuttuktan iki üç ay sonra ki buzluktan pişirilmek üzere çıkartılmış hali

7.levrek bugulama malzemeleri tereyag rendelenmiş domates mantar karabiber kırmızı pul biber tuz sogan sarmısak krema (resime koymayı unuttugum kaşar peyniri ve defne yaprağı

8.levregin temizlenmiş parçalanmış hali (pullarıda temizledim)

9.balık kaşar hariç tüm malzemeleri sırayla tencereye koyup 1 saat iyice kaynatıyorum içine 1 bardakta su katıyorum

10.balıkları tepsiye dizdikten sonra tenceredeki malzemeyi üstüne döküp folyo ile iyice kapatıp fırına atıyorum 45 dakika fırında pişiriyorum

11.balıklar 45 dakika sonra folyoyu alıyorum balıkların üzerine kaşar peyniri koyup fırını ızgara bölümüne alıp 5 dakika daha kaşarlar kızarana kadar bekliyorum (ben bu balıkta çocuklar kaşar sevmedigi iççin bi bölümüne kaşar koymadım yarısında var ve ayrıca kırmızı biberde çocuklardan dolayı koymadım ama tavsiye ederim kırmızı biber çok yakışıyor)

AFİYET OLSUN


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
                       
               
Bul
Cevapla
#2
son iki resim sıgmadı cevap olarak gönderiyorum


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Bul
Cevapla
#3
Nihat çok güzel balık hemen bir balık yaptıragım levrek yok ama belki tekir vardır .....:0507::0507::0507:
Tarıfınde resimlerde güzel teşekkurler...
Bul
Cevapla
#4
Nihat abi eline emeğine sağlık sanki balığı ben yakaladım ben pişirdim üstüne üstün birde yedim sanki.Tekrar teşekkür edirim.
Bul
Cevapla
#5
Afiyet olsun Nihat.
Bul
Cevapla
#6
yürrrüüü be dostum kim geçer seni yine süper bir kurgu yaparak iyi iş çıkartmışsın güzel hemde çok güzel.........

hoş olmuş sevgiler.
Cevapla
#7
helal olsun dostum sanada bu yakışırdı süperbi paylaşım teeşekkür ediyorum levrek tutulmasından pişirilmesine kadar komple bi tarif sağolasın.
Bul
Cevapla
#8
teşekkürler arkadaşlar kısmet olursa mayıs ayında size bunun kameralısını gönderecegim balıgı çekerken keserken pişirirken yiyip içerken içtikten sonra dağıtırken :Smile) yok canım o kadarda degil 89
Bul
Cevapla
#9
nihatcım bencede çok süper bir kurgu artık kamerayla çekecen filmide gönderince balığı yemeyede davet edersin ellerine sağlık rasgele
Bul
Cevapla
#10
afiyet olsun abim
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6 Aralık Özel Sazan Tarifi Woiwodia 16 3,731 14-12-2012, 09:45
Son Yorum: yycolak
  hamsili pilav tarifi.özel. bahriyeli 18 3,450 01-03-2009, 14:31
Son Yorum: alperburdur
  kefal yemeği sevmeyenlere özel tarif.. TheVolki 4 2,446 20-08-2006, 12:34
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi