Yorumları: 4,310
Konuları: 155
cavit arkadaşım tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız pişmiş halleride bi başka kısmet buna denir işte bereketli olsun arkadaşım narlıda görüşürüz.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 41
Konuları: 2
kardeşim şimdi o masada olmak varmış çok güzel duruyorlar valla iştahım kabardı afiyet olsun . insan bi arardı yardım ederdik en azından . hehehehe
yunus gümüşer
Yorumları: 795
Konuları: 8
lezzetine doyum olmaz valla. afiyet bal şeker olsun.tabrik ederim
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Cavit vallahi süper olmuş, üfffff ne gitmiştir beeeee
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
oooooooo görünümü bile iştah kabartıyor ben ancak yazdan kalma levrekle idare edecem anlaşılan devamının oltaya gelmesi dileğiyle rastgele
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 112
Konuları: 5
jackdavid yazdı:Geçenlerde amca oğlum Abdullah ile Gemlikte yakaldık bu balığı, çok enteresan oldu. Bizim amcaoğlu bağırmaya başladı abi koş burda bi balık var kocaman acayip bişey diye, bende olum yosundur o sen balık sanmışındır deyip ciddiye almadım önce, sonra ısrarı üzerine gittim baktım ne göreyim derya kuzusu kayanın üzerine yatmış yakala beni Cavit diyor, üstelik hemen önümüzde bir metre kadar derinde.Olum Apo dedim bu pisi uyandırma hayvanı, ben hemen bi çarpma ayarlıyayım dedim. Eskilerden turnaya kullandığım kaşışın birini bozup ucundaki üçlü iğneyi aldım, bağladım bi misinaya kovboy misali hayvanın üzerinden geçecek şekilde salladım suya.tam balığaın hizasına gelince hızlıca çektim balığa takılır gibi oldu ama kurtuldu. Eyvah dedim gitti balık, balık süzüle süzüle dibe doğru gitti. biz tam ulan tüh be kaçırdık falan derken tekrar iki üç metre ilerideki kayanın üzerinde belirmez mi, olum dedim bu hayvan akşama tavada, bu sefer kaçarmı iğneyi penseyle ayırdım balıktan vallahi, tabi arada ispari falanda tuttuk. daha önce yakalayıp derin dondurucuya attıgım mırmır, ispari, istavrit ve izmaritleride çıkardım pisinin şerefine tava yaptım, afiyetle yedik. darısı tüm dostlarıma. hepinize bereketli avlar diliyorum. Buarada kısmette varsa balık bi şekilde tutuyomuş yahu...
cavitcim görüntüler nefis afiyet olsun paylaşımın için teşekkürler
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ellerine sağlık cavit afiyet olsun...
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
cavit balıklarında masanda harika ellerine sağlık bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
eline sağlık sofrada bayagı iştah açıcı.