Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde solucan salyangoz
yer elmasının kabuklarını toprağa göm bir sene sonra heer yer yer elması bahçeli bir evde otururken benimde bahçede çoktu ama taşındık şimdi bahçeye hasretizSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
afiyet olsun orhan abii
Bul
araphüso26 yazdı:yer elmasının kabuklarını toprağa göm bir sene sonra heer yer yer elması bahçeli bir evde otururken benimde bahçede çoktu ama taşındık şimdi bahçeye hasretizSnifsinf
Bende öyle yapmışdımSiyirdimşimdide temizlemeye çalışıyomHappy
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Kendi tuttugun baliklar ile kendi bahcende yetistirdigin domateslerle yaninda salataSeerfbundan guzel bir sey olurmu?helal abi!!!Solucanlara gelince..ben bir kere mirmira denemistim olmamisti(veya rastgelmedi)...Bahcende halen domates olmasi ...ve son fotodaki cicekler..size kis gelmiyormu abi?yoksa ustu kapali bir yerdeler mi?Alkisvallahi bravo!!!
Bu sene inanılmaz güney rüzgarları özellikle keşişleme bahcemi bozdu.bunları açıkta yetiştiriyorumGulumse
mariner8 yazdı:Orhan kaptan bende toprak solucanı denemiştim ispari,hanos tutmuştum ben aslında mırmır için deneme yapmıştım ama malesef mırmıra iş yapmıyor Snifsinf,geçen yazın domatesleri de maşallah bu zamana kadar dayanmış 76
Ben solucanın mırmırda iş yapacağına inanıyorum,yalnız solucan fazla kalın olmayacak.Havalar düzelince kıyıdan deneyeceğimSeerf
Bornova - izmir
Bul
afiyet olsun orhan abi, bende 2000 senesinde solucanı karadenizde denemiştim,sonuç olarak 3 tane barbun balığı aldım, marmarada hiç denemedim, bu sene denemek lazım
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi desene bundansonra yeme parayokSiyirdim
afiyet olsun rast gele
insanın kendi yetiştirdiği gibi yokAlkisSeerf
bundan sonra solucana takılacam FikoBobo

LeVrEkCi yazdı:küçük çocukken bu solucanlarla bende balık yakalardım orhan abi,
bahçe domatesler balıklar hepsi çok güzel maşallah.
afiyet olsun.rastgele
Teşekkür ederim NihatSeerf

balıkcı uğur yazdı:bu arada bahçende çok güzelmiş abicim insan o bakçeye girdiği zaman bütün siterisini atar yawAlkisWinkBobo
Bahceyle uğraşmak ayrı bir keyf veririyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Zaman zaman ''toprak solucanı yem olarak denizde iş yaparmı yapmazmı'' sorularıyla karşılaşıyorduk.Cevaplar genelde tahminde ve teoride oluyordu.Böylece iş yaptığını da öğrenmiş olduk.Her halde tuz oranı Ege'ye göre daha düşük olan Marmara ve Karadeniz'de iyi sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum.Ama buraların Ege ve Akdeniz'e göre avantajlı olduğu daha cazip bedava bir yem var:midye !(Canlı boru kurdu ve teke kadar verimli olmasa da). Her kayalıkta her iskele ayağında;kumlukta bolca bulmak mümkün.Paylaşım için teşekkürler Orhan kaptan.
Ben bundan sonra yem olarak kullanabilirimSeerf

fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun mezelik çıkmış orhan abi , tepsiyi özlemiştik artık Seerf solucanda denenmiş oldu böylece demekki iş yapıyor
Teşekkür ederim Seerf

rusan yazdı:Orhan abi güzel av olmuş tebrikler. Bahçen de çok güzel. Solucanla izmarit tutman beni çok sevindirdi artık bende yem olarak solucan kullanıcam hem bulunması da çok kolay.
teşekkür ederim Ruşan,sanada şimdiden rasgeleSeerf

murkican yazdı:Orhan abi tebrikler. Yem doğal, av doğal, bahçe ürünleri doğal. Ortamda her şey doğal. Afiyet olsun.

Teşekkür ederim MuratSeerf
Bornova - izmir
Bul
istavritci yazdı:orhan bey herşey harika balıklar güzel deneme güzel ama domatesler hepsinden güzel afiyet olsun AlkisGulumse
Teşekkürler balıkcımSeerf

Tropheus yazdı:orhan abi solucan lar dere de ve tatlı suda iş yapıyodu şimdi tuzlu suda iş yaptıgıda kanıtlandı denicem abi tesekkurler.
Sanada rasgele SedatSeerf

alperburdur yazdı:orhan abi solucan bizim de ana yemimiz ama bu gidişle deniz balıkçılığının da değişmez yemi olacak gibi abi bahçen çok güzel afiyet bal şeker olsun...
Teşekkür ederim AlperSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:orhan abi bereketli olsun solucan ve salyongoz sorusuda yanıt bulmuş oldu sayende paylaşım içn teşekkürler rastgele.
Bende teşekkür ederim İsmailSeerf

MaVrUşGiL yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=4833

Yukarıda verdiğim linkde, solucanla yakaladığım balıklarla ilgili bilgi vermiştim.
Özellikle barbun avında sair (borokurdu, teke vs..) yemlere göre daha verimli avlar gerçekleştirdim. Altdaki resimlerdeki balıklar solucan ile yakalanmıştır.

Orhan abide bu denemeyi yaparak solucanın denizde iş yaptığını bir kez daha ispatladı.
Orhan abi güzel resimler ve paylaşım için teşekkürler.
Böylece bende solucanı rahatlıkla kullanabilirimSeerf

lapin yazdı:Orhan abi, domateslerin fidanları kendi üretiminmi sanırım küçükbahçe mahsülü çok lezzetli olmalılar biz istanbulda saman gibi hormonlularını tüketiyoruz gerçi ben yemiyorum gelince fidanlardan banada ayırırmısın şimdiden kolay gelsin hem balıkçılığı hem ziraati senden öğreneceğim tam benlik yakında görüşmek üzere selamlar
Hayırlısıyla emekli olup buralara yerleşirsinAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
ANTALYALI07 yazdı:orhan abi güzel bir av olmuş,solucan iş yapıyorsa ne mutlu sana,artık yeme para vermek yok Smilegerçekten bahçede muhteşem abi,paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim Aytekin,bundan sonra solucan hazırGulumse

cesuryürek77 yazdı:afiyet olsun orhan abii
Teşekkür ederimSeerf

harslan1978 yazdı:afiyet olsun orhan abi, bende 2000 senesinde solucanı karadenizde denemiştim,sonuç olarak 3 tane barbun balığı aldım, marmarada hiç denemedim, bu sene denemek lazım
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi