Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde solucan salyangoz
Daha önce tartışılan bu yemleri bugün deneme şansım oldu.Elimde donmuş sülünezden başka yem olmadığı için bahcemde ektiğim baklaların yapraklarına musallar olan sallyangozlarla yer elması yetiştirdiğim yerde bolca bulunan solucanları (ilginçtir bugün solucan yok denilecek kadar azdı)toplayıp avlağa gittim.Sonuç solucana hanos başta kopes,izmarit,isparoz hayır demediler.Ayrıca düşündüğümden daha uzun süre canlı kaldı.Salyangoz verimli olmadı.Aşağıda bahcemde hala hasatını yaptığım domatesler.Daha bollları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rasgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhan abı sen bunları solucanlamı yakaladın denız suyu solucanı kancada ıncelmıyormu bız burda mırmıra denedık ama solucanlar erıyıp gıttı masallah guzel av olmus domateslerde hormonsuz afıyet seker olsunGulumse
Bul
orhan abi desene bundansonra yeme parayokSiyirdim
afiyet olsun rast gele
insanın kendi yetiştirdiği gibi yokAlkisSeerf
Bul
harun77 yazdı:orhan abı sen bunları solucanlamı yakaladın denız suyu solucanı kancada ıncelmıyormu bız burda mırmıra denedık ama solucanlar erıyıp gıttı masallah guzel av olmus domateslerde hormonsuz afıyet seker olsunGulumse
Başta deneme amaclı taktım,baktım balık vuruyor oltayı kontrol ettim solucan balık tarafından koparılmadığı süre canlıda kaldı.Yukarıdaki balıklardan erkek mercan bir iki kupez hariç solucana geldiler.
Bornova - izmir
Bul
Orhan baba deneyler tamam heSmile salyangozlar suya deyince yok olmuştur sanırımSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Orhan baba deneyler tamam heSmile salyangozlar suya deyince yok olmuştur sanırımSmile

Bugün bahcede salyangozları görünce aklıma geldi,hadi kalamar saatine kadar takılayım dedim.Salyangozun yerde sürünmesini sağlayan bölümü deniz suyunu görünce değil erime madya gibi sert yem olduGulumse
Bornova - izmir
Bul
küçük çocukken bu solucanlarla bende balık yakalardım orhan abi,
bahçe domatesler balıklar hepsi çok güzel maşallah.
afiyet olsun.rastgele
Bul
orhan abi eline sağlık çok güzel av yapmışın solucana vuran balık o tuttğun balığın gözünede vurar abi onu bir ne AlkisAlkis
balığın gözünü kancana tak ve at ben levrekte öyle yapıyorum çok süper balık geliyo denizdede olabilirWink
Bul
bu arada bahçende çok güzelmiş abicim insan o bakçeye girdiği zaman bütün siterisini atar yawAlkisWinkBobo
Bul
abi kahverengi çizgili balıkların cinsini öğrenebilirmiyim?Bahçeli heleki ev birde müstakilse toprakla uğraşmasını bende severim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi