Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Öncelikle sizlerin emek verip meydana getirmiş olduğunuz konuları ufak bir hatam yüzünden katbetmiş olmamızdan dolayı hepinizden özür dilerim.
Şuan tekrar siteyi kurduk fakat içinizde onca emeğin kaybedilmesinden dolayı bir burukluk olduğunu biliyorum bundan dolayıda çok üzgünüm.
Sizlerden ricam daha önce eklemiş olduğunuz konuları tekrar eklemenizdir bu biraz zaman alacaktır biliyorum fakat zamanın önemi yok önemli olan bilgilerdir.
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Yorumları: 1
Konuları: 0
Geçmiş olsun oktay. Üzücü bir olay. Ama en azından MySql ile oynanmayacağını anladın
![Dribble Dribble](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/dribble.gif)
Hehe. Şaka bir yana güzel bir site olmuş. Ellerine sağlık
Teşekkürler Atakan. Senin tavsiyenle bu BB yi buldum. Ayrıca Sql'de sade Tabloları almışı Structure almamışım ondan gümledim. Hehe dilimyandı sütten şimdi structure'ı üfleyerek içiyom
Yorumları: 1
Konuları: 0
hayırlı olsun Oktay abi.Atakan abi seni burada görmek çok güzel
SAYGILAR
Hoşgeldin hehe Türkonline'ın tüm tayfalarını topluyorum
Yorumları: 2
Konuları: 1
Olmuş artık abi canın sağolsun, tekrardan o yazılar yazılır.
Sıkma canını oktay abi...
Saygılarımla....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ellerine saglık kaptan her ne kadar tanışmıyorsak ta bundan sonra basarılar dilerim ellerine saglık sohpet ortamı da yaratsan fena olmaz saygılarımla.bu arada resimleri direk yüklemek için ne yapmam lazım bulamadım bitürlü...
Teşekkürler.
Burası Sohbet yerimizdir
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?fid=79 fakat aklınızda başka firkir varsa yazın ona göre yeni bölümler açalım.
Resim eklemek için;
Eğer mevcut bir konunun altına resim ekliyecekseniz "YENİ CEVAP" Yeni konu açop resim'i oraya ekliyecekseniz "YENİ KONU" yu tıklayın.
Çıkan ekranda Mesaj yazılan bölümün altında "Yeni Eklenti:" vardır "Gözat" ı tıklayın ve resim'i seçin sonra "Eklenti Ekle" yi tıklayın belli bir süre sonra resim eklenecektir ve resim'in ismini göreceksiniz Sonra "Mesaja Ekle" yi tıklıyacaksınız.
Mesaj bölümünde Böyle birşey çıkacak Örnek : [attachment=3] ve bunun bir üst satırına ufak bir açıklama yazarak "Cevap Yaz" ı tıklayın.
Resmi eklemiş olacaksınız.
Yorumları: 38
Konuları: 1
kamil abi yazılabilecek her yere yazdım ...abi okursan bi msn ye gelirmisin rica etsem.....
Yorumları: 443
Konuları: 61
ELININE SAGLIK ,WEB SAYFASI GUZEL OLMUS.GENELDE NETE BAGLANDIGIMDA ILK ACTIGIM WEB BURASI.UYE ARKADASLARDAN BIRAZ DAHA SIK YAZISMA YAPSAK FENA OLMAZ DERIM.BUTUN BALIKCI DOSTLARA RAS GELE BUYUK BALIK BENIM OLTAYA GELE SAYGILAR...........