Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet balığa cıkabildim
Bir kac defa kalamarlari cikardigimiz meraya sabah karanliktada gittim,gunes doguncaya kadar salladim,fakat aksam uzerinde olan netice yok..en cok bir veya iki tane alabildim
Bul
orhanekmekci yazdı:Birde bu şekilde yakalanmış balıklara(ağ ile)tüylü tırtılda rahat bırakmıyorGulumse
Abi kalamarin yemesi ayriliyor...sirtini yiyor..tuylu tirtil nasil oluyor..yoksa baliklarin etini yiyen kurtlari mi diyorsun?NOT(fotolarin altindaki cevaba yazdigim konuyu biraz daha actim{mesajini sonra gordum })
Bul
orhan abi güzel olmuş pasın silinmiş ,afiyet şeker olsun.
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi kalamarin yemesi ayriliyor...sirtini yiyor..tuylu tirtil nasil oluyor..yoksa baliklarin etini yiyen kurtlari mi diyorsun?NOT(fotolarin altindaki cevaba yazdigim konuyu biraz daha actim{mesajini sonra gordum })
Faruk altta fotosu olan tırtılın rengi kavuniçine çalanı,oltadaki yeme bile atlıyorSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhan abi afiyet olsun .
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk altta fotosu olan tırtılın rengi kavuniçine çalanı,oltadaki yeme bile atlıyorSiyirdim
O tirtili biliyorum,haklisin ama o dipte tutulan baliklari yer yanilmazsam..benim dedigim,baska,binlerce oluyorlar boyle bit gibi (bazen oltada tutulan baliklarin agizlarina dogru oluyor)pareketede tutulan baligi sekli bozulmadan,sadece deri ve kilcik birakiyorlar sabaha kadar..senin dedigin ,benim dedigim,kalamarlar-onlar benim parekete ortaklarim,onlarda nasibini aliyor(helal olsun)kalani bize yetiyorGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:O tirtili biliyorum,haklisin ama o dipte tutulan baliklari yer yanilmazsam..benim dedigim,baska,binlerce oluyorlar boyle bit gibi (bazen oltada tutulan baliklarin agizlarina dogru oluyor)pareketede tutulan baligi sekli bozulmadan,sadece deri ve kilcik birakiyorlar sabaha kadar..senin dedigin ,benim dedigim,kalamarlar-onlar benim parekete ortaklarim,onlarda nasibini aliyor(helal olsun)kalani bize yetiyorGulumse
Biz ona kene diyoruz.Bir çeşiti balığın sırtına yapışık oluyor,diğer çeşiti solungacında yaşıyor balık ölünce ağzından çıkmaya çalışıyor.Genelde kupeslede çok olmak üzere izmarit ve diğerlerindede oluyor.
Bornova - izmir
Bul
fotokopici yazdı:orhan abi güzel olmuş pasın silinmiş ,afiyet şeker olsun.
Dediğin gibi Erol otur otur paslandık vallaBobo
thomas1925 yazdı:orhan abi afiyet olsun .
Teşekkür ederim İsmailSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Biz ona kene diyoruz.Bir çeşiti balığın sırtına yapışık oluyor,diğer çeşiti solungacında yaşıyor balık ölünce ağzından çıkmaya çalışıyor.Genelde kupeslede çok olmak üzere izmarit ve diğerlerindede oluyor.
Abi o kene dedigini unuttum,dogru(bizde kene diyoruz)..oltada tutulmus canli mirmirin uzerindede cikiyor..yapistigi yerden zor kopuyor...iste o keneler,benim dedigim bitler(karincadan ufak)balikta et diye bir sey birakmiyorlar...senin kalamar rapalalarini aksammi koyacaksin?
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi o kene dedigini unuttum,dogru(bizde kene diyoruz)..oltada tutulmus canli mirmirin uzerindede cikiyor..yapistigi yerden zor kopuyor...iste o keneler,benim dedigim bitler(karincadan ufak)balikta et diye bir sey birakmiyorlar...senin kalamar rapalalarini aksammi koyacaksin?
Ben rapalaların fotosunu gönderiyorum,işim var çıkacağım sorularını akşama cevaplarımSeerfbirincide 7-9-11cm rapalalar.ikinci fotodaki simli harika iş yaptıAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,404 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,146 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,268 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,245 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,574 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,622 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,741 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 6,929 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,234 16-11-2009, 18:46