07-02-2009, 21:24
(Son Düzenleme: 08-02-2009, 14:49, Düzenleyen: balıkoltası.)
Merhaba,
Bu sabah arkadaşım 06.30 gibi boğazdaydı. Bende yanına gidip hem biraz boğaz havası alırım hemde birşeyler varsa da olta atarım diye düşünüp 11.00 gibi yanında oldum. 7-8 tane istavrit tutmuştu ve sabahtan beri hiç çinekop tutamamıştı. Bende 1 istavriti kesip çinekopa attım. 5 dakika geçmeden gelen bir vuruşla ilk çinekopumu kovama yolladım. Daha sonra arkadaşım da ilk balığını çekti. Demekki bugün de benim gelmemle balık başlamıştı. Çinekoplarla bu ara aramın iyi olması kendini göstermişti![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
Akşama kadar tek tük gelen çinekop-sarıkanatlar eşliğinde hem boğaz havası aldık, hemde sohbet muhabbet eşliğinde balığımızı tuttuk.
Saat 17.30 da vuruşların kesilmesi üzerine toplanıp dönüşe geçtik. Bugünkü balık önceki günlere göre seyrekti ama iriceydi. Zevkli bir av gerçekleştirdik.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast Kamış
Shimano Power Aero Spin Power Makine
0.30-0.10 beyaz istavrit çaparisi
0.30 mantarlı çinekop takımı
140 ve 125 gr. kurşun
Yem: İstavrit
Bu sabah arkadaşım 06.30 gibi boğazdaydı. Bende yanına gidip hem biraz boğaz havası alırım hemde birşeyler varsa da olta atarım diye düşünüp 11.00 gibi yanında oldum. 7-8 tane istavrit tutmuştu ve sabahtan beri hiç çinekop tutamamıştı. Bende 1 istavriti kesip çinekopa attım. 5 dakika geçmeden gelen bir vuruşla ilk çinekopumu kovama yolladım. Daha sonra arkadaşım da ilk balığını çekti. Demekki bugün de benim gelmemle balık başlamıştı. Çinekoplarla bu ara aramın iyi olması kendini göstermişti
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
Akşama kadar tek tük gelen çinekop-sarıkanatlar eşliğinde hem boğaz havası aldık, hemde sohbet muhabbet eşliğinde balığımızı tuttuk.
Saat 17.30 da vuruşların kesilmesi üzerine toplanıp dönüşe geçtik. Bugünkü balık önceki günlere göre seyrekti ama iriceydi. Zevkli bir av gerçekleştirdik.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast Kamış
Shimano Power Aero Spin Power Makine
0.30-0.10 beyaz istavrit çaparisi
0.30 mantarlı çinekop takımı
140 ve 125 gr. kurşun
Yem: İstavrit