28-03-2009, 21:36
Selam
Bugün de dünkü 2 adet sarıkanatın yanına mangallık balığın sayısını arttırmak için tekrar arkadaşımla 09.00 gibi boğazdaydık.
Hemen birkaç istavrit tutup yemliye döndüm. 10 dakika içinde gelen vuruşla ilk kabaçinekopumu kovama yolladım. arkadaşımla günün güzel verimli geçeceği konusunda ümitlendik. Fakat öyle olmadı. Azimle akşama kadar yemli attım. Vuruş olmamasına rağmen..
Akşamüzeri 16.30 a kadar hiç vuruş olmadı. Yine lodos olmasına rağmen arasıra kuvvetli sayılacak bir
akıntı vardı.
Akşamüzeri artık balıktan ümidimizi kesmiş çipura avı hakkında
konuşurken benim oltama güzel bir vuruş oldu ve ikinci balığımıda kovama yolladım.
Daha sonra balık hafif yapar gibi oldu ve ben 2 tane daha alabildim.
17.30 gibi de toplandık ve dönüşe geçtik. Bende 4 kabaçinekop-sarıkanat, arkadaşımda ise 700 gr. kadar istavrit vardı. Balık yine oldukça açıktaydı.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast 4.40 kamış
Shimano Spin Power makine
Stren Microfuse 0.15 mm. örgü misina
150 gr. kurşun
0.25-0.10 mm. açıkyeşil istavrit çaparisi
Mustad 4 ve 6 no. Aberdeen iğneli Mantarlı çinekop takımı
Bugün de dünkü 2 adet sarıkanatın yanına mangallık balığın sayısını arttırmak için tekrar arkadaşımla 09.00 gibi boğazdaydık.
Hemen birkaç istavrit tutup yemliye döndüm. 10 dakika içinde gelen vuruşla ilk kabaçinekopumu kovama yolladım. arkadaşımla günün güzel verimli geçeceği konusunda ümitlendik. Fakat öyle olmadı. Azimle akşama kadar yemli attım. Vuruş olmamasına rağmen..
Akşamüzeri 16.30 a kadar hiç vuruş olmadı. Yine lodos olmasına rağmen arasıra kuvvetli sayılacak bir
akıntı vardı.
Akşamüzeri artık balıktan ümidimizi kesmiş çipura avı hakkında

Daha sonra balık hafif yapar gibi oldu ve ben 2 tane daha alabildim.
17.30 gibi de toplandık ve dönüşe geçtik. Bende 4 kabaçinekop-sarıkanat, arkadaşımda ise 700 gr. kadar istavrit vardı. Balık yine oldukça açıktaydı.
Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast 4.40 kamış
Shimano Spin Power makine
Stren Microfuse 0.15 mm. örgü misina
150 gr. kurşun
0.25-0.10 mm. açıkyeşil istavrit çaparisi
Mustad 4 ve 6 no. Aberdeen iğneli Mantarlı çinekop takımı