Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mersin Yöresinin Amatör Balikcilari
Degerli Balikci Arkadaslarim

Genelde istanbul bölgesinde yasayan arkadaslarin,birbirleri ile bulusmasi kaynasmasi,beraber balikavina gitmesi gercekten gibta edilecek bir olay.

Malesef ben yurt disindayim ve bütün balikci arkadaslarim yabanci yani benden baska bir Türk yok,dolayisiyla foruma üye yapacak kimse yok,bir yegenim vardi roterdamdan onu zaten üye yaptik.

Benim en cok dikkatimi ceken bir sey yazin izin zamani türkiyeye geldigimde hemen hemen heryerde bir balik tutan kisiye rastliyorum,hele hele Mersin,Erdemli bölgesinde binlerce balik tutan kisiye rastlamak mümkün.
Simdi benim anlamadigim neden bu kisiler böyle forumlara gelip bilgisini,becerisini,dostluklari ilerletmiyorlar.

Bence bu konuda en büyük suclu herhalde bizim " CAHITUSTA "

cahitusta gardasim yap birseyler gelsin vatandaslar bu siteye,konusalim tanisalim,dostluklarimizi ilerletelim.
Istanbullular gibi hani bizde beraber balik avina gidelim(simdi bütün istanbullu arakadaslar tasliyacak beni)

Site yöneticileri icin de bir önerim var ;

Mesela ben burayi türk online sitesinin kapaginda buldum orayada üyeyim ayni zamanda.
iste bu tür bazi sitelerin ilk kapakta bir anonsu ile devamli verilirse bence faydasi olur,daha cok insan gelir,dolasiyla daha cok online demektir.
Hani bir nebzede olsun siz site sahiplerinin aylik masraflariniza katkimiz olur kanisindayim,hatirladigim kadari ile aylik server fiatlari 300 dollardan basliyor,buda az degil.

Görüsmek üzere...
Adanali    
Bul
dostum teşekkürler site için gerekli elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz gerekli yerlere zamanla gerekli baglantıları yapıyoruz herşey zamanla parayla pulla işimiz olmaz amacımız burada gercekten paylasımda bulunmak dostluklar kurmak bilgi verip bilgi almak üzerine kurulu.bu yüzden diger dallara fazla bulaşmıyoruz yoksa kara avcılıgı akvaryum ne biliyim araba hayvanlar gibi bölümler açarak dahada ilgi toplamak mümkün bizim yapmaya çalıştıgımız sadece balıkçılık üzerine çalışmaktan ibaret zmz ileride zaman ne gösterir bilinmez site üyelerinin çogunlugu ne derse ona göre hareket ederiz.
daha yeniyiz arkadaşlar emekleme devri yaşıyoruz 1 sene olmadı hele biraz daha palazlanalım heryerde tanıtımımız olacak inşallah.
teşekkürler ilginize gerekenleri hepberaber yapacagız arkadaşlar
saygılar herkese kolay gelsin
Bul
...........
Bul
cahitusta Degerli Hemsehrim.

Ben inaniyorumki sende elinden geleni yapiyorsun.
Yalniz benim gibi seninde dikkatini cekmistir,bizim oralarda balik tutan insanlarin coklugu,o yüzden aklima geldi.

Hani neden bir Lobi olusturmuyalim,mersin yöresinin amatör balikcilari olarak.
Görüyorsun istanbul bölgesinde yasayan balikci arkadaslarimizin ne denli dayanisma icerisinde oldugunu.
Bu da beni cok mutlu ediyor.

Zira saglam dostluklarin kurulmasinda en önemli faktör olarak Beraber Balik tutma hobisini paylasmak,diye gösteriliyor.

ilk etapta sen aklima geldin cünki yörede devamli ikamet eden kisi olarak vede bu isten cok anlayan birisi oldugun icin.

Neyse bu arada senin icin Norvecteki ev sahibine telefon actim ve senin icinde yer ayarladim,yani yerin hazir.
Sadece yemek icmek gibi malzemeyi biz yola cikmadan bir hafta önce hazirliyoruz,bana daha önceden haber verki seni orada ac birakmayalim.

Site konusunda hep beraber bir düsünelim,bir yol bulmamiz lazim.

Cok iyi olur senin de Bölge temsilcisi gibi bir pozisyon üstlenmem (tabiiki sen istersen) buda benim fikrim.

Düsünelim,arastiralim,calisalim...

Selamlar
Adanali
Bul
.............
Bul
Nihat,Bir av partisi daha düzenleyelim.Ozan'la,Onur'unda bu konuda talepleri var.Bu sefer kadıköy sahiline gidelim.Kutsal,Aliço,Murat'ta katılır.Yine bir başlık altında duyuru yaparsak başka katılımlarda olabilir.Yalnız bu sefer mümkün olduğunca (ulaşım koşulları Hesaplanarak) erkens saat olsun.Ne dersiniz.
Bu arada Aliço'yla Murat hala arazimi... Smile))
Bul
abi o iş için benim düşüncem havalar bahara dogru düzelince burada iyice bi kalabalıklaşalım bahara dogru saglam bi katılımlı büyük çaplı bişey yapalım kısın soguklarda zor olur benim kafamda yapılabilecekler şöyle
1.si gene sahilde gelenlerle ama ozanın belirleyecegi bi yerde balık tutabiliriz
2.si çatalca muratla cadırları alıp 1 gece kalmaya muhabbete yemeye içmeye balık tutmaya tatlı suya gidebiliriz
3.sü sahilde biyerde kendi çapımızda balık tutma yarışması düzenleyebiliriz bu iş için sponsor bile bulabiliriz

bunları yapmak için ileride çalışmalar yaparız hem tanışmış hem birbirimizden bişeyler ögrenmiş oluruz ama kışın açık hava zor işler zamanla hepsini yaparız inşallah
Bul
Tamam Nihat,öyle yapalım.Hem havalar ısınır,hemde balık biraz kıyılar.Zaten yılbaşı diye Aliço ile Murat bayağı iş yoğunluğu içinde.
Bul
Abilerim yine teşkilatı kuruyor galiba
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Başlangıç Balıkçıları Buyurun :) bekolips 10 1,799 25-08-2015, 13:27
Son Yorum: bekolips
  zordur yalnız amatör balıkçılık BABUÇ 14 2,303 23-04-2015, 01:24
Son Yorum: HK-18
  Bizde Neden Olmasın ! Amatör Balıkçıla Gönül vermiş Sizler... DeLi_KuRT 4 1,689 23-10-2013, 19:10
Son Yorum: rusan
  amatör balıkçı katilleri akın 8 2,271 01-08-2008, 11:59
Son Yorum: fish or die
  amatör rapala bahriyeli 22 3,845 07-08-2007, 21:54
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi