Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmarada balık bolluğu
[Resim: marmara-da-balik-bollugu-yasaniyor_o.jpg]
Tekirdağ'da Bol Miktarda Çinekop ve İstavrit Balığı Tutulduğu Bildirildi.
Tekirdağ'da 35 yıldır mezatlık yapan Hasan Ülker (54), muhabire yaptığı açıklamada, Marmara Denizinde çinekop ve istavrit bolluğu yaşandığını bildirdi. Ülker, denizde hafif dalgalı geçen gecenin balıkları sığlara yaklaştırdığını ifade eden Ülker, “Marmara denizinde çinekop ve istavrit bolluğu yaşanıyor. Biz bunu (bayram bereketi) olarak değerlendiriyoruz. Bu bayramda balık bol ve ucuz olacak” dedi.

Balık mezatının her sabah 04:00'te açıldığını bildiren Ülker, balığın bol ama ucuz olduğunu, talep edilen türlerin ise denizden çıkmadığını, eylül ayından bu yana lüfer balığı sıkıntısı yaşandığını kaydetti.
04.12.2008
alıntı :haberler
Bul
Bu sene lüferden vazgeçtik,çinekop bile alıp yiyemedik.Dün burada kemeraltında vardı çinekop diye satılıyor çok küçükler defne yaprağı çinekop arası bişey fiat 8-10ytl tutulanlar belki buralarada bir gün uğrar.AlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
bugün sarıyerde çinekop kg 10 ytl ydi dün ereglide 25 ytl idi orada neden o kadar pahalı anlamadım.
ereglideki balıkçılarla konuştum balık yok ama bir gırgır taşlıklara ag atmış tonlarca levrek götürmüş diye bir söylenti var nasıl oluyor anlamadım bana abartı geldi levrek en fazla 30 lu sürüler halinde gezer der bütün kitaplar.
ama bu ara levrek ucuzlayacakmış.
diğer balıklara gelince dün akşama kadar dolaştık tekneyle tam marmaranın ortasında ereglide 1 tek canlı yüzen bişey göremedik yengeç bile göremedik nasıl bollaşıyor haberi çıkıyor anlamadım dogrusu.
Bul
Nihat usta istavrite bayılırım,keşke bütün balık çeşitleri bol miktarda olsaSnifsinf
Bul
inşallah doğrudur , vatandaş balık yesin
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün sarıyerde çinekop kg 10 ytl ydi dün ereglide 25 ytl idi orada neden o kadar pahalı anlamadım.
ereglideki balıkçılarla konuştum balık yok ama bir gırgır taşlıklara ag atmış tonlarca levrek götürmüş diye bir söylenti var nasıl oluyor anlamadım bana abartı geldi levrek en fazla 30 lu sürüler halinde gezer der bütün kitaplar.
ama bu ara levrek ucuzlayacakmış.
diğer balıklara gelince dün akşama kadar dolaştık tekneyle tam marmaranın ortasında ereglide 1 tek canlı yüzen bişey göremedik yengeç bile göremedik nasıl bollaşıyor haberi çıkıyor anlamadım dogrusu.
İyiki balık Tekirdağ balık halinden mezata çıkıyor,yoksa M.Ereğlisindekiler çinekopun etiketine bile bakamıyacaklarmışSiyirdimSöylentiler çiftlik levreklerinin pazarlamasının başka yöntemi olmasın Nihat.Boborasgele.
Bornova - izmir
Bul
Vallaha bende orhan abiye katılıyorum.Bencede çiftlik balıklarını patlatacaklar piyasaya nasıl yapsak diye düşünürken bu yöntemk gelmiştir akıllara.Hem o kadar levrek olacak çinekop istavrit kıyı yapacak heeee.Vallaha benden daha iyi bilenleriniz var bu işi ama ben zannetmiyorum.Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler.Saygılar.
Bul
bayramda balık fiyatları mecbur ucuzlayacak hemen hemen tüm evlerde et olacak millet balık yemeyecekki onun için tezgah hazır deniz levreğiSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sevindirici bir haber Seerf Devamlı marmara ile ilgili kötü haberleri duyduktan sonra iyi geldi bu Alkis Paylaşım için teşekkürler nihat abi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhan abi olabilir çiftlik levreğini deniz diye satacaklar tezgahta tonlarca levrek alındı yalanını uyduruyorlar.
düşünmedikleri şey haber bizim tezgaha düştü amatörbalıkçıların önünde çıkar tezgahları meydana böyle GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 4,890 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,710 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,225 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,757 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66
  Güncel Balık Fiyatları Boğaziçi 137 23,479 27-04-2011, 20:31