Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acemi ama idare edin
selam bütün doğo severlere selam bütün balıkçı arkadaşlara bende aranıza yenikatıldım kabül buyurursanın sevinirim acemiderken balık tutmanındeğilde bilğisayarın acemisiyim sakaryadan katılıyorum iyibir yayın vede sazan avcısıyım vede deniz balıkçılığıdayaparım kalkan vedelüfer favorimdir yeniden herkezeselam lar rasğelsin
Bul
Alkisrecep arkadaş sitemize ve ailemize hoşgeldiniz katılımınız ve paylaşımınız daim Alkisolsun.Alkis
Bul
Recep bey aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar.Katılımınızın daimi olması dileğiyle..Alkis
Bul
aramıza hoş geldin arkadaşım....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
recep abi aramıza hoşgeldiniz sizden de resim ve anı paylaşımlarınız ile sitemize katkıda bulunmanızı bekleriz saygılar.71
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
teşekkürler dostlar ilğinize inşallah resimde ğönderecez konusunda uzman olduğumuz hertürlü paylaşımıda yanlız resim konusunda yardımcı olursanız sevinirim forma mesaja nasıl resim eklenir yönetici arkadalarım yardımcı olursalar iyi olur tşk
Bul
recep ailemize hoş geldin.keyifli paylaşımlarAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
maraton yazdı:teşekkürler dostlar ilğinize inşallah resimde ğönderecez konusunda uzman olduğumuz hertürlü paylaşımıda yanlız resim konusunda yardımcı olursanız sevinirim forma mesaja nasıl resim eklenir yönetici arkadalarım yardımcı olursalar iyi olur tşk
Buradaki anlatım size yardımcı olacaktır..

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=6109
Bul
Aramıza hoşgeldiniz AlkisGüzel paylaşımlara inşallah Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
recep bey hoşgeldiniz , güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi'den Selam... maxtar 16 2,555 08-09-2011, 12:00
Son Yorum: yörükefe
  imdat boğuluyorum,yardım edin pamukkale 32 4,194 22-07-2007, 13:02
Son Yorum: ANTALYALI07
  acemi metay 6 2,364 27-09-2006, 13:58
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü: