Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imdat boğuluyorum,yardım edin
ben balıktan anlamam,aranıza kabul ederseniz bazen takılırım.bakarsınız ben de amatör balıkçı oluvermişim.Fakat diz kapağımı geçen sudan bile çekinirim.Nasıl balık avlayacağım ben.AptalkafamYardımcı olabilecekmisiniz göreceğiz.saygılar
Bul
    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bizim de çok anladığımız yok Mustafa bey. Smile Tutmayı çok, yemeyi az severim ama neden bilmem az tutup çok yiyiyorum.Bobo
Bul
GURHAN yazdı:    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bizim de çok anladığımız yok Mustafa bey. Smile Tutmayı çok, yemeyi az severim ama neden bilmem az tutup çok yiyiyorum.Bobo
Vallah siz iyi bir politikacısınız Alkisonu bunu bilmem,tekerleme gibi konuşuyorsunuz,bak burayı yavaş yavaş sevmeye başladım bile.
Bul
pamukkale yazdı:
GURHAN yazdı:    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bizim de çok anladığımız yok Mustafa bey. Smile Tutmayı çok, yemeyi az severim ama neden bilmem az tutup çok yiyiyorum.Bobo
Vallah siz iyi bir politikacısınız Alkisonu bunu bilmem,tekerleme gibi konuşuyorsunuz,bak burayı yavaş yavaş sevmeye başladım bile.

Sitemizi sevmenize sevindim. Politikaya gelince vallahi denizdeki balıklar ne kadar anlarsa, ben de o kadar anlarım.Bobo
Bul
sitenin kurucusu @lapsetur'a buradan sevgi ve saygılarımı iletirim.Amatör balıkçılığa inşallah büyük katkıları olacak olan bir site.İnşallah Balığınız oltanızdan hiç eksik olmasın.
Bul
GURHAN yazdı:
pamukkale yazdı:

Sitemizi sevmenize sevindim. Politikaya gelince vallahi denizdeki balıklar ne kadar anlarsa, ben de o kadar anlarım.Bobo
ilginiz için teşekkür ederim.saygılar
Bul
aramıza hoş geldiniz mustafa bey aradığınız
tüm güzellikler burada emin olun .
saygılar rastgele.
Bul
aramıza hoşgeldiniz ...
Bul
Mustafa kemal aramıza hoşgeldiniz anlaşılan baya renklisiniz pamukkale ne iş denizlilimisiniz. Balığı sevmemk nasıl olur anlamam balık avlamak için yüzme bilme şartı aranmıyor
Bul
aramıza hosgeldiniz,bu işe bulaşan bir daha zor kurtulur,haberiz olsun,ama dünyadaki en tatlı beladır bu,kurtulmadığınıza dualar edersiniz,bizim gibi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,407 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  Arkadaşlar yardim gerekli!! Antepli 27 43 4,706 03-07-2012, 00:22
Son Yorum: Albatros-gr
  acemi ama idare edin maraton 27 3,780 05-12-2008, 23:06
Son Yorum: mudanya
  yardım robinson987 4 1,116 29-08-2007, 21:32
Son Yorum: robinson987
  Herkese selamlar, ve yardım lütfen meliksah 13 2,871 10-05-2007, 11:11
Son Yorum: redsniper
  yardım lütfen.. maceratorr 6 2,173 10-11-2006, 23:59
Son Yorum: GÖKSEN
  av malzeme dükkanı açmak için yardım ltf. maceratorr 13 7,076 01-11-2006, 17:53
Son Yorum: beyazzenci
  Biraz yardım çaylak 1 1,991 31-07-2006, 09:04
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi