Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
site'de sorunmu var
arkadaşlar siteye giremiyordum bir sorunmu var sayfalar geç açılıyor.
Bul
Evet Fikret Abim , benim de çok geç açılıyor.Yazdığım mesajlarda gecikme olduğu için sanırım kabul edilmiyor.Uzun zaman da hiç açamadığım oldu.Bu Server Efendi sorunlu herhalde Rolleyes Wink
Bul
evet oktayım sorular sana cevapla bakalımWinkSiyirdim
aynı sorunları bende yaşıyorumSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Siteyi bazen açıyorum bazen de açamıyorum. Her zaman deneme fırsatım olmadığı için bende bu aralar pek sık yazamıyorum Sad Bir de msj gonderınce ekranda beyaz bır sayfa acılıyor ve oyle kalıyor .
Sazanları özledim...
Bul
Arkadaşlar sorun yok sitede sorun uydu frekanslarında kanallar değişince inasnlar yardım almak için uydu sitelerine saldırıyor çoğu site kapılarını kapattı çok yığılma var bizim atasatforum'da bu serverda orada da yığılma var 10 dakika içinde 3000 - 4000 kişi ziyaret etti atasat'ı bu yüzden server bu yükü kaldıracak kapasitede değil bazen bu yükü kaldıramayınca server kendini korumaya aldı sorunlar bundan ibarettir
Bul
siteye erişmekte sorun devam ediyor sayfalar çok yavaş acılıyor sayfa yenileme tuşuna basmışım gibi aynı sayfada dolanıyorum diğer sayfalara gecemiyorum taki kaspersky antivirüsünün korumasını duraklatana kadar kasperi kapatınca sorun ortadan kalkıyor bu durum için ilgilenirseniz sevinirim sitede zararlı bişimi görüyor kasper anlamadım...
özhan bende bir proplem yok büyük ihtimalle senin kasperskydan kaynaklanıyor..site normal çalışıyor
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sorunmu ne sorunu Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Seerfmaşallah benim ki canavar gibi işliyoSiyirdimBobo
Bul
araphüso26 yazdı:evet oktayım sorular sana cevapla bakalımWinkSiyirdim
aynı sorunları bende yaşıyorumSnifsinf

araphüso26 yazdı:özhan bende bir proplem yok büyük ihtimalle senin kasperskydan kaynaklanıyor..site normal çalışıyor
Arabım şimdi sen proplem yaşıyonmu,yaşamıyonmu.Siyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  site ismi. bucalıfikret 22 3,187 06-09-2011, 20:41
Son Yorum: bucalıfikret
  site için ne yapmalı LeVrEkCi 60 6,797 07-05-2010, 19:36
Son Yorum: LeVrEkCi
  site çok yavaş açılıyor maceratorr 10 2,307 31-10-2009, 00:21
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü: