Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
site ismi.
selam arkadaşlar benim bir önerim olacak resim yüklerken resimlerin üstüne bizim sitenin adını yazsak iyi olurmu sebebi bazı sitelerde yapmışlar hiç olmzsa alıntı olsa bile bizim siteden alındığı belli olur benim fikrim.

örnek resim.
yazılış doğrumu...
ikinci resim yazılışı doğrudur.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..Gulumse
Bul
Lakerda yazdı:Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..Gulumse

Katılıyorum ve emeğin saygı görmesi için destekliyorum Alkis
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
Lakerda yazdı:Forumumuzun ismini tabiki kullanabiliriz Fikret.Kullanan arkadaşlarımız da var.Ben videolarımda hep forumumuzun ismini ve logosunu kullanıyorum.Ama senin verdiğin örnekte amatör balıkçı forum yazıyor.İçeriğimizin aynı olduğu tüm forumlar amatör balıkçı forumu diye geçiyor zaten. ''amatorbalikci.net'' veya ''www.amatorbalikci.net'' şeklinde yazarsak bize özel olur..Gulumse

sağol mehmet abi şimdi düzeltirim teşekkürler.Alkis
Bul
expert0540 yazdı:Katılıyorum ve emeğin saygı görmesi için destekliyorum Alkis

aynen salih.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
AlkisAlkisAlkis
yerinde ve cok dogru bir dusunce
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Güzel bir düşünce.

Ancak yazılacak link adresi tam resim üzerine(ortasına) olmasına dikkat edilmesi gerekir. Çok üstte ve altta olan yazılar kesilebilir.Hatta kesiyorlar.Smile)
Bul
Çok çalışmışsın bu gün şekerim maşallah.Neler üretmişsin öyle.Aferim valla.Alkis76
Bul
Bencede güzel olur alıntı yapılması engellenirAlkisAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
AlkisAlkisFiko bravo sana76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  site için ne yapmalı LeVrEkCi 60 6,797 07-05-2010, 19:36
Son Yorum: LeVrEkCi
  site çok yavaş açılıyor maceratorr 10 2,308 31-10-2009, 00:21