Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Dediğin gibi kısmetten ötesi olmuyor . İnşallah bol balıklı avların devam etsin
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
resimler paylaşım çok güzel bu kez de balıkçılık olmasın kısmet bi dahakine birol ben çok istemişimdir şu köprüden olta atayımda balık gelmesede olur diye sizin köprüde çektiğiniz resimlere bakıpta çok iç geçirmişimdir çok ama kısmet olursa bu sene gelecem ve köprüden olta atacam kısmet bakalım ne zaman.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 719
Konuları: 0
birol kısmetdeğilmiş belki bidaki avda inşalllah bol olur
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
doktor yazdı:resimler paylaşım çok güzel bu kez de balıkçılık olmasın kısmet bi dahakine birol ben çok istemişimdir şu köprüden olta atayımda balık gelmesede olur diye sizin köprüde çektiğiniz resimlere bakıpta çok iç geçirmişimdir çok ama kısmet olursa bu sene gelecem ve köprüden olta atacam kısmet bakalım ne zaman.
Köprüde balık avını bende çok severim ama sadece çinekopa gece yemlisini. benim için çok güzel bir nostaljidir. Artık iyice kalabalıklaştı ama yer bulursanız yanınızdakilerde kafa dengiyse çok zevkli avcılık olur. keşke şu çinekop mevsimi gelseydiniz. balık şu ara kesti ama sanıyorum son bir akın daha olur.