Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet ali abi (istavritci) uğurlama organizasyonu
Bobo Yazdık kenara , hayatta unutmam hamsi oldum mu Nayirolamaz Hehe
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
valla çok şanslısınız istediğiniz zaman toplanıp şahane muhabbet oluyor.bende katılmak isterdim ama olmuyor işte kalbim sizinle olacak mehmet ali abiye çok selamAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nihat abi istanbula geldiğim bir zaman özellikle soslu hamsi organizasyonu isteyecem Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
inşallah birgün hepimiz toplanır yeriz arkadaşlar.teşekkürlerSeerf
Bul
nihat abi birkere senden alıp tarifini yapmıştım ama ustasından yemek bir başka olur Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abi interneti söktürmüş evi toplamış o nedenle yazmıyor tabiiki katılacak.hayal kahvesi beykoz tarafında kalıyor bakiim eski konularda adres tarihi vardı bulursam eklerim
arkadaşlar herkese merhaba çoktandır görüşemiyoruz .malum benim emeklilik işlerimden ve orduya taşınacağımdan dolayı ev toparlama gibi işlerden dolayı sizlerle beraber olamadığım için çok üzgünüm inşallah orduya yerleştiğim zaman bol bol görüşecez ayrıca arkadaşlar düzenlemiş olduğunuz gece için herkese çok teşekkür ederim.gönül isterki herkesle görüşmek ama imkanlar herşeyin başında geliyor sağlık olsun gelen arkadaşlarıma da gelemeyen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileği ile Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
seni seviyoruz mehmet ali abim orduya gider gitmez internet işini hallet kendini özletmeWinkAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
istavritci yazdı:arkadaşlar herkese merhaba çoktandır görüşemiyoruz .malum benim emeklilik işlerimden ve orduya taşınacağımdan dolayı ev toparlama gibi işlerden dolayı sizlerle beraber olamadığım için çok üzgünüm inşallah orduya yerleştiğim zaman bol bol görüşecez ayrıca arkadaşlar düzenlemiş olduğunuz gece için herkese çok teşekkür ederim.gönül isterki herkesle görüşmek ama imkanlar herşeyin başında geliyor sağlık olsun gelen arkadaşlarıma da gelemeyen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileği ile Gulumse
Sayın balıkçım, sevgili abiciğim seni çok seviyoruz. Yeni yaşantında, emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur dilerim. Sağlıcakla.
Bul
ne kadar tanışmasak ta ordu da sana güzel günler ve bol avlar dilerim hayat sana her zaman cömert davranması dileğiyle.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar mehmet ali abi kasım ayının 15 i gibi ordu ya yerleşmek için istanbuldan ayrılıyormuş.bu nedenle mehmet ali abi için bir toplansak balık olmasada muhabbet için toplansak nasıl olur.
yada direk balık organizasyonuda yapabiliriz.

pazar günü yani 9:11:2008 günü saat 18:00 dan sonra mangalları yakıyoruz arkadaşlar.
erken gelenler olta atarlar gecede yemli yakımları denizde bırakır balık bekleriz.

katılım listesi
---------------
1.istavritci
2.levrekci
3.aahmet
4.H.A.R.U.N(kesin değil o gün belli olacak)
5.fotokopici
6.BALIK and OZAN
7.ilerya
8.

bu kadarmıyız yaww vala organizasyonlar zayıf geçiyor artık.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 4,062 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 595 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,747 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,320 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,564 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 120,924 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 3,009 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,247 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,732 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,568 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: