Bugün işten çıkışta balığa gittik kimler vardı ki zafer77-yorgun77 ben selçuk (bacanağı okursa görcek)tuna yaw bi dünya stres yüklüydüm
ne güzelde boşaltmıştım.ama karada yeniden başladı şu an çok güzelim moralim yine biraz bozuldu .resimlerden sonra ben kaçarım sizler güzel olun
ooooo kimler varmış öyle reis ekip tamammış güzelde balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim iyi ki bu gün denize çıkmamışım balık bulamazdım afiyet olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
taytıs eyvallah
harun gel senle bi gün balığa çıkalım denizde istediğim gibi bağırıyorum çağırıyorum deşarj oluyorum.kafama takmıyom ama? ALLAH a emanet ol
Erden seni balık ekibini kutlarım ama moralinin böyle bozuk olmasına üzüldüm sen hayat dolu bir insansın eğer özel bir şey değilse sorununu söylersen özeldende yazabilirsin bir yardımımız olursa ne ala konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum rastgele
abi yine çok güzelsin,şahanesin...sen sakın ha moralsiz olma,burda biz sevgili dostların var her zaman..çok güzel bir gün geçirmişsiniz..ellerinize sağlık..saygılar..rastgele.
Erden Abim öncelikle balıklar için tebrik ederim , afiyet şeker olsun Allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş.O yüzden halimize şükredip yaşayıp gidiyoruz Sen de kendine iyi bak , Allah'a emanet ol