Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hadi bakalım boğaza
arkadaşlar hep yazıyoruz ama boğazda bu aralar buluşup şöyle bir olta sallaymadık bakarsınız rapalalara takılanlanlar olur şöyle kıyılara bir bakın bakalım kim nerede ne tutuyor olmadı pazar günü şöyle bir olta atmaya gidelim hiç belli olmaz bu aralar yapması lağzım çinekopun hadi araştıma başlayalım bakalım.
Bul
ahmet abi kalender tarabya arasından devamlı haber alıyorum bu ara balık çok seyrekleşmiş bazen sürü denk geliyor mesela geçen pazar günü hiç almayan 35 tane sarıkanat tutmuş.
ben pazar günü çalışıyorum ama saat 11 e kadar takılabilirim.
Bul
vay pazar gününe mini org. kokusu alıyorum sanki Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ben bi tekne buldum adamla pazarlık yapmadan sadece fiat aldım sabah 9 akşam 7 arasına 1250ytl istedi öglen 12 akşam 5 arasına 800 ytl istedi 5 saatligine 800 ytl fazla geldi izmirdeki rekneyi getirtsek istanbulda güzel iş yapar valla Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi kalender tarabya arasından devamlı haber alıyorum bu ara balık çok seyrekleşmiş bazen sürü denk geliyor mesela geçen pazar günü hiç almayan 35 tane sarıkanat tutmuş.
ben pazar günü çalışıyorum ama saat 11 e kadar takılabilirim.

valla bende fazla takılamayacam ama en azından deneme yapmak lağzım bu balık sabah oynar genelde rapala ile yakalamaya başlarsak birkere iyi balık alırız geleceksen telefonlaşalım
Bul
darıcalı yazdı:valla bende fazla takılamayacam ama en azından deneme yapmak lağzım bu balık sabah oynar genelde rapala ile yakalamaya başlarsak birkere iyi balık alırız geleceksen telefonlaşalım
Rastgeleyin arkadaşlar.
Bul
ben gecen hafata sabah ladım sabah balıgınada hem capari attım hem rapala ama nafile vurus alamadım ama gece guzel balık yapıyo yemmlı yem taze olcak tabi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ahmet abi pazar dükkan açacagım o nedenle sabahtan erken gelir saat 10:30 a kadar takılabilirim ama yolda zaman kaybetmemek için kalender tarafına takılmam lazım olurda bu tarafa yolunuz düşerse bana ctesinden haber verin pazar sabah gelirim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi pazar dükkan açacagım o nedenle sabahtan erken gelir saat 10:30 a kadar takılabilirim ama yolda zaman kaybetmemek için kalender tarafına takılmam lazım olurda bu tarafa yolunuz düşerse bana ctesinden haber verin pazar sabah gelirim.

nihat cumartesinden sana telefonla bildiririm netarafta olacağımızı .
Bul
fish or die yazdı:vay pazar gününe mini org. kokusu alıyorum sanki Gulumse

ne o muratım yoksa istanbulamı gidecen.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hadı nezaman duzenlıyoz balık avını yavuz 21 7,267 18-12-2006, 12:10
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi