Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmara tepki gösteriyor
Dünyanın en kirli denizi olmuş Marmara... Biz denizi böyle kirletmeye devam edersek, o daha kim bilir nasıl tepkiler verecek... Hani nerde cevreciler cok merak ediyorum seslerini cıkarmıyorlar bu olaya ???????

[Resim: image13at2.gif][Resim: image7jm8.gif]

Bul
Sözde çevreci okadar çokki özde çevreci hiç yok sayılacak derecede
İyiki marmara tepki verecek derecede birde tepki vermeyip ölürse ne olacak
Yazıklar olsun diyorum tek kelimeyle rant herşeyin üzerinde istanbulda bu rantı okadar bariz yaşıyorumki delirmemek için gerçekten kendimi çok çok zor tutuyorum
Boğaz kıyılarında o kadar şahsa dayalı rant getirici özelleşmeler varki bu günle yarın çok değişiyor bugün bildiğin yarın değişiyor inanınki bu böyle gitmez toprak ana silkeleyecek üzerinde ne var ne yok denizin imdadına toprak veya hava yetişecek insanlar bukadar umursamaz olursa
Bul
Rant meselesi niye sesleri çıksınki..
biz yazacagız ama cevreci arkadaşlarda bizim sesimizi duyurmamız lazım burdan onlara her yerden seslenmek lazım arkadaşlar gercekten geç kalabiliriz marmara için tek avantazımız var 2 boğazlarımız var yoksa simdiye kadar bataklık olmuştu zaten suanda bataklık ama kurtarabılırız...Mahcup
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
gerçektende bu konu çok önemli yarın çok geç olabilir,bize gerçek çevreciler lazım,sözüm ona çevreci olupta,çıkar sözkonusu olunca susup oturan,sırası gelinceçıkarı varsa konuşanlar bize lazım değil.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
son yıllarda denizleri kirletmek çok moda oldu Snifsinf. duyarlı insanları görev başına çağırmalıyız arkadaşlar. denizi kirletenler cezalandırılmalı.
Bul
Bu haritalar ne haritasıymış Üstad ? Ben birşey anlamadım doğrusu Baby .Sanki kızılötesi ısı değişimi gibi görünüyor.Tabi Marmaranın kirliliğini değiştirmez ama merak ettim , link var mı ?Ayrıca paylaşım için teşekkürler Alkis
Bul
marmara denizi etrafı sanayi ve evsel atıklar yetmiyor gibi avrupada tuna nehri geçen ülkelerin evsel ve sanayi atıkları karadeniz oradanda marmaraya dolmakta deniz avaz avaz bağırıyor imdat diye halen ciddi bir proje veya çalışma yok zaten geçen senelerdeki balık yok lez olayı başka dert kişisel düşünerek hiç bir şey olmayacak bir an önce organize olmak gerek
Dalış Eğitmeni
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmara denizinde köpekbalığı Cihan Deniz 13 2,034 12-01-2012, 18:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  Derin marmara HIDIR 22 12,615 17-12-2011, 09:34
Son Yorum: Ege
  Marmara'dan çıkan tuhaf yaratık LeVrEkCi 11 2,754 25-11-2010, 19:06
Son Yorum: pontevedra
  Marmara denizi'nde fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor ! FuRkAn * 13 3,266 23-04-2009, 11:05
Son Yorum: araphüso26
  Marmara'daki balıkların türleri hızla tükeniyor LeVrEkCi 8 2,134 25-11-2008, 11:29
Son Yorum: fotokopici
  Marmara ÖlÜyor! blue_zaire 11 3,221 22-09-2008, 02:19
Son Yorum: adem77
  yaşayan marmara festivali LeVrEkCi 4 1,566 15-08-2008, 22:08
Son Yorum: white gull 17
  Marmara'da İnsana Benzeyen Köpekbalığı çatalca 84 2 1,325 28-02-2008, 22:05
Son Yorum: tomy77
  Blıkçılar Marmara Denizi'ni terketti. vetilmed 12 2,665 20-02-2008, 10:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  Marmara'da Beyaz Köpük Alarmı! AFALA 14 2,933 11-01-2008, 10:26
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü: