Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
somon
#1
somon fıleto alınıp cımbızla ustundekı kılcıklar temızlenır.bır folyo kagıt ıcınde bol tuz daha az seker,cok ınce kıyılmıs dereotu karıstırılıp somonun her tarafına sıvanır.ustune bol mıktarda kalın cekılmıs karabıber eklenıp folyo kagıdı ıyıcene kapatılır.Buzdolabında ıkı gun durduktan sonra pastırma gıbı ınce dılımler halınde kesllıp kızarmıs ekmekle yenılır.Hepınıze afıyet olsun.Yanında rakıyıda unutmayın amaSmile))))
Bul
Cevapla
#2
kemal abi, iştahımı açtın. teşekkürler
Bul
Cevapla
#3
paylaşım için teşekkürler
Dalış Eğitmeni
Bul
Cevapla
#4
kemal abi eline emegine saglık teşekkürlerGulumse
Bul
Cevapla
#5
tarifine sağlık kemal abi,güzel tarif oldu,paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Cevapla
#6
kemal abi güzel tarif saol.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Cevapla
#7
kemal abi yorum yokBobo Bobo Bobo Bobo BoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cevapla
#8
araphüso26 yazdı:kemal abi yorum yokBobo Bobo Bobo Bobo BoboSiyirdim

Arabım somondan yapamıyorsan sazandan yap,tek tek kılcıkları temizleSiyirdimfantayla götürSeerfpaylaşım için teşekkürler Kemal abi rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Cevapla
#9
orhanekmekci yazdı:Arabım somondan yapamıyorsan sazandan yap,tek tek kılcıkları temizleSiyirdimfantayla götürSeerfpaylaşım için teşekkürler Kemal abi rasgele.

olurmu acaba orhan abi deneyelim bakalım76 inşallah sazanı murdar etmeyizBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cevapla
#10
Paylaşım için teşekkürler. Somon balığının eti gerçekten çok lezzetli
Sazanları özledim...
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tuzda somon brösi 11 2,716 15-11-2012, 20:26
Son Yorum: istavritci

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi