Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakaryalı abilerim bir bakarsa sevinirim
merhaba nihat abi .hoş bulduk yerleştim bayadır balıktan ve balıkçılıktan uzağım yeni yeni dönüyorum.inşallah aranıza tekrardan katılacağım.
RASTGELE KISMETİNİZ BOL İĞNENİZ AVCI OLSUN
GÖKSEN İNAL
ÖĞRETMEN A RH(+)
KOCAALİ/SAKARYA 1977
Bul
sakaryada benim bildiğim yerler anlattığım yerler.buralarıda adapazrına 50 ile 80 kilometre mesafede.adapazarına yakın yerlerde pek avlanmadım bilmiyorum. ama benim dediğim ayrıca yerlerde denizde doğa da süper .yinede sen bilirsin
GÖKSEN İNAL
ÖĞRETMEN A RH(+)
KOCAALİ/SAKARYA 1977
Bul
abi daha 18 e yeni girdim bu sene pasaport la fln uğraştım işte bu kış ehliyet alırsam inş. yaz sonuna doğru yurt dışından araba alıcam ufak bişey anca o zmanlar gelebilirim senin dediğin yere
Bul
buraya devamlı adadan dolmuşlar var.atalarsın bir tanesine gelirsin.sana kamp yapacağın yeride söylerim tuzlada .birkaçgün gece gündüz denersin şansını.
GÖKSEN İNAL
ÖĞRETMEN A RH(+)
KOCAALİ/SAKARYA 1977
Bul
hoş geldin aramıza
Bul
saol hoşbulduk
Bul
Göksen Bey, Adem Bey aramıza hoş geldiniz. iki gündür bilgisayarım canıma okudu. mesajlarınızı yeni gördüm. En güzel günler dileğiyle. (bu arada Adem kardeşimizle msn.den görüşme fırsatı yakaladık. nehir ve kamp niyeti olduğunu söyledi fakat buhafta saroz nedeniyle kendisine katılamayacağımı ve kendisinin saroz orgazinazyonuna katılabileceği teklifini sundum. ) her zaman söylediğim şeyi tekrarlıyorum. Sakaryaya balığa gelen beni muhakkak arasın. işim de olsa l saatliğinide olsa kaçar yanına gelirim. 0 532 635 04 06 Gelemeyecek kadar kötü bir durumda olsa en azından bir yer tarif ederim.
Bul
abi tam olarak hangi durakta inicem sakaryada ve ordan herhangi bi araça binmem gerekiyormu tam bi yazarmısın burdan
Bul
Spinn yazdı:abi tam olarak hangi durakta inicem sakaryada ve ordan herhangi bi araça binmem gerekiyormu tam bi yazarmısın burdan
Trenle geleceğini belirtmişsin. Adapazarı istasyonu son durak. istasyonun önünde dolmuş minibüs durakları var toyota hastanesi diye sorunca araçları tarif ederler. istasyondan 5 km. kadar uzakta hastanenin yanında Sakarya nehri ve avlanılacak yayın yatakları mevcut. Bunun tespiti nehrin göl gibi durağan olduğu yani şamandıranın nehirde akıp gitmediği yerlerden seçmelisin. Katılımlarını bekleriz. Rastgele.
Bul
murkican yazdı:Trenle geleceğini belirtmişsin. Adapazarı istasyonu son durak. istasyonun önünde dolmuş minibüs durakları var toyota hastanesi diye sorunca araçları tarif ederler. istasyondan 5 km. kadar uzakta hastanenin yanında Sakarya nehri ve avlanılacak yayın yatakları mevcut. Bunun tespiti nehrin göl gibi durağan olduğu yani şamandıranın nehirde akıp gitmediği yerlerden seçmelisin. Katılımlarını bekleriz. Rastgele.
herşey için cok teşekür ederim abi bir kaç sorum dha var bu mevsimde sadece turna ve yayın a mı atılır orda ve yayın ignelerinin kösteklerini çelik telle mi yapıcaz 3lü ignemi kullanıcaz ve misinaların cekeri ne olmalıdır mesela ben bulgaristandan bu yıl bi misine aldım 11 kg cekeri var 0,35 lik bu misineler uygunmudur bi de şamandıralı sistemleri fln tam olarak hepsini yazarsan sevinirim yarın gereken eksiklerimi tegmin edicem
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sakaryalı olan varmı ssevdim 5 1,570 04-05-2012, 11:41
Son Yorum: yycolak
  Bi Bakarmısınız Abilerim !!! 09.Mayıs 57Sinan 12 2,972 22-05-2008, 09:27
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi