Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakaryalı abilerim bir bakarsa sevinirim
bu yaz sakarya nehrine balığa gelmeyi düşünüyoruz 3 arkadaş kamp amaçlı ve özellikle tutmak istediğim balık yayın sazan ve turna bu balıklar sakarya nehrinin her yerinde olurmu ve Tren istasyonuna yakınmı sakarya nehri şimdiden yorumlarınız için teşekürler..
Bul
Aramıza hoşgeldin Adem.Keyifli paylaşımlar dilerim.Sakarya'lı arkadaşlar online olduklarında sana bilgi vereceklerdir umarım..
Bul
adem aramıza hoşgeldin rastgele.
Bul
hoşbulduk sizede rastgele..
Bul
adem arkadaşım aramıza hoşgeldin..sakarya konusunda bilgisi olan dostlardan mutlaka bilgiler gelecektir..sana şimdiden bol şanslar,rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murat abi bilir nerede balık çıkacağını o sakaryalı
Bul
aramıza hoş geldin arkadaş. ben sakaryadanım sakarya nehrinde balık tutabilirsin.ama benim fikrimi soracak olursan karasu ilçesi yakınlarında tuzla dene yerde avlanmanı tavsiye derim. yada melen deresine gelebilirsin ikisindede güzel balık var. şimdiden rast gele.
RASTGELE KISMETİNİZ BOL İĞNENİZ AVCI OLSUN
GÖKSEN İNAL
ÖĞRETMEN A RH(+)
KOCAALİ/SAKARYA 1977
Bul
göksen hocam hoşgeldin yerleştinmi yeni yerine bayadır yoksun.
Bul
GÖKSEN yazdı:aramıza hoş geldin arkadaş. ben sakaryadanım sakarya nehrinde balık tutabilirsin.ama benim fikrimi soracak olursan karasu ilçesi yakınlarında tuzla dene yerde avlanmanı tavsiye derim. yada melen deresine gelebilirsin ikisindede güzel balık var. şimdiden rast gele.
biz gebze istasyondan tren e binip sakaryada inicez o şekil gelicek 3 yada 4 gün kalmayı düşünüyoruz işte ben özellikle yayın tutmak için geliyorum oraya o yüzden bana tam olarak bi yer söylerseniz sevinirim..
Bul
adem aramıza hoş geldin ve hoş geldin genclik.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sakaryalı olan varmı ssevdim 5 1,570 04-05-2012, 11:41
Son Yorum: yycolak
  Bi Bakarmısınız Abilerim !!! 09.Mayıs 57Sinan 12 2,972 22-05-2008, 09:27
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi