Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22.08.2008 Saros Balık Avı
Osman bey masallah iyi baliklar tutmusunuz ! Alkis Tebrikler !
Bul
OSMAN ABİ BALIKLAE HARİKA GÖRÜKÜYO ELİNE SAĞLIK AFİYET OLSUNAlkis
Bul
osman bey paylaşım için teşekkürler, bereketli ve afiyet olsun.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
osmancığım harika insanlar tanışmışsınız ve herşey güzel gitmiş.balıklarsa ayrıca güzelliklerini göstermiş.
Bul
osman daha önceki resimler ve bu resimlere bakınca yabancı belgesellerde seyrettiğimiz avları anımsadım herşey çok güzel görünüyor.
benim merada bu ayda anca bol bol izmarit ve ispari avlardık 5 günde 1 karagöz 2 eşkina 1 ispendek bol bol da ispari izmarit ve ispari yakaladım sizin avınız gerçekten unutulmaz ve ayrıcalıklı geçmiş.
birdahakine birde tatlı su avımı ayarlasak diyeceğim ama sanıyorum misafirlerin yine sarozu tercih edeceklerdir Gulumse
biraz daha zorlayıp orada olmayı isterdim kısmet değilmiş.resimler ve paylaşım için teşekkürler ayrıca sarozdaki ailemize bizleri unutmayıp en iyi şekilde temsil ettikleri için binlerce teşekkürler AlkisAlkisSeerf
Bul
süper bir av olmuş balıklar harika gözüyor... tutanlar mutluluktan uçmuşlardır herhalde.. kendim tutmuş gibi düşündüm gayet güzel bir düş oldu tavsiye ederimSiyirdimBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Osman arkadaşım memnun kalmanıza gerçekten forum camiası olarak hepimiz sevindik
Bu avın bir özelliği vardı bizce onuda şöyle anlatayım Yurt dışından sadece av yapmak için gelen misafirlerin sadece bir günlüğüne geliyor olması misafirlerin uzak yoldan gelmesi ve memnun kaldıkları takdirde bu memnuniyetlerini yurt dışında diğer dostlarınada anlatacak olması ve belkide artarak gelecek olması ihtimali
Bunların hepsini bir araya toplayınca gerçekten avın iyi geçmesi önem arz etmişti bizim için
Bu önemli av gününü sarozda Ali abi ve ailesiyle geçirmeniz bizim gözümüzde Tam isabetti gerçi siz tanımıyordunuz kendilerini ama tanışınca sizde tam isabet hareket ettiğinizi gördünüz keşke 4-5 gününüz olsaydıda bakın Ozaman Ali reis sizlere neler tuttururdu artık tabii aylar ve hava koşullarıda önem arz ediyor Bu zamanda ve bu hava şartlarında Olabileceğinin en iyi olmuş
Sizi ve misafirlerinizi bizlere güveninizden dolayı Ali abi ve Ailesinide gösterdiği performansdan dolayı Tebrik ederimAlkis
Bul
her şey vatan için ali abim bizi çanakkalede en iyi şekilde temsil ediyo avların bol gecmesini temenni ediyorum bol misafirli yazlar diliyorum. saygılar.....
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Sevgili Osman bizler de sizler kadar sevindik gününüzün ve avınızın güzel geçmesine Gulumse Çocukların sevinci zaten ömre bedel Gulumse Hocam , Ali Abi , oğulları ve ekibi zaten 1 numara hem de açıkara SmileSeerf
Bul
Sevgili Osman sizleri memnun edebildikse ne mutlu bize.Sizin gibi güzel insanları tanımak bizim için bir onurdur.Tekrar görüşebilmek ümidiyle.SaygılarGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  trakya balık salımı Avcı Altan 14 4,851 28-03-2015, 02:46
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Bu nasıl çapari, bu nasıl balık tutma? :) 34lonely 11 3,867 22-07-2013, 22:01
Son Yorum: ishak BALLICA
  Dalgalı havalarda karadan balık avı videosu Salih Reis 9 3,260 23-06-2013, 16:56
Son Yorum: alyanakçı45
  Kutupta balık Avının riskleri nihatkr 23 5,133 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Helikopter ile balık avları :)) maxtar 17 5,917 08-03-2012, 10:19
Son Yorum: turna
  Arkadaslar balik sevdasiyim orhan2010 11 3,143 11-08-2011, 09:09
Son Yorum: ufuktan26
  2006-2009 arası balık avlarım BALIK and OZAN 20 5,277 09-07-2010, 21:29
Son Yorum: MuratHoca
  Ok ile balık avlayanı gördünüz mü? lapinavcısı_brs 20 4,432 07-07-2010, 21:50
Son Yorum: alisancan
  kuş balık avında. Tropheus 23 4,789 15-11-2009, 02:45